Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Κανέλλα (Νέλη) Πατεροπούλου: Η μελωδία της κοινωνικής προσφοράς
ΕΛΛΑΔΑ

Κανέλλα (Νέλη) Πατεροπούλου: Η μελωδία της κοινωνικής προσφοράς

«Η κοινή λογική και η κοινή ηθική με οδήγησαν να δεχτώ την πρόταση του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη»

Με μότο της «η γνώση δημιουργεί ευημερία και η ομορφιά πηγάζει από την ψυχή του ανθρώπου», η Δικαστική Επιμελήτρια Κανέλλα-Νέλη Πατεροπούλου, με «κοινή λογική και κοινή ηθική», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, είπε αβίαστα και δίχως δεύτερη σκέψη το «ναι» στην πρόταση του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη για την συμμετοχή της ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό «Αγαπώ τον Άλιμο.»

 

Χωρίς προσωπικό συμφέρον και χωρίς δεσμεύσεις, θέλει να αποδείξει πόσο αγαπά τον Άλιμο, τον τόπο διαμονής της από επιλογή τα τελευταία 20 χρόνια, και πόσο έτοιμη είναι να προσφέρει σ’ αυτόν τον τόπο. Δικαστική επιμελήτρια από το 2000, με τους συναδέλφους της να την τιμούν επί 20 χρόνια με την πρώτη θέση Συμβούλου στις αρχαιρεσίες του κλάδου της και με τα 10 χρόνια εμπειρίας της ως Γενική Γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών του Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσου και Λαμίας, δηλώνει έτοιμη να αξιοποιηθεί στον Δήμο.

 

Με συγκίνηση και ευθύνη δεν σταματά να ελπίζει και να μάχεται για ένα καλύτερο και δικαιότερο μέλλον. «Με πίστη, αλληλεγγύη και αφοσίωση είμαι έτοιμη με συλλογική δουλειά να παλέψω για ένα καλύτερο, λειτουργικό Άλιμο, που θα διατηρήσει και θα πορευθεί με την εικόνα πρότυπο, που έχει». «Έχω την θέληση να προσφέρω συμβάλλοντας στην βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μας και έχω το ίδιο όραμα με τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, τον άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας για να γίνει ο Δήμος Αλίμου, πρότυπο σ’ όλη την Ελλάδα. Με σύνεση, ανιδιοτελή προσφορά, αλληλεγγύη και ταπεινότητα, θέλω να αποδείξω ότι μπορώ, να βάλω το μικρό μου λιθαράκι στο έργο που με απλότητα, εγγύτητα και ασφάλεια απέναντι στους πολίτες πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, χρόνια τώρα».

 

Η Νέλη Πατεροπούλου λόγω επαγγέλματος, λειτουργεί πάντα σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου και απολαμβάνει σεβασμού εκ μέρους κάθε Αρχής και Προσώπου. Ως δημόσιος λειτουργός, με εμπειρία και κοινωνική προσφορά, έχει αποδείξει ότι έχει την θέληση να προσφέρει συμβάλλοντας στην βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών της.

 

Με δύναμη, θάρρος και άποψη, όσοι την γνωρίζουν καλά επιβεβαιώνουν ότι είναι έτοιμη να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια κάθε στιγμή. Άλλωστε όπως μας δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η μελωδία για κοινωνική προσφορά γεννιέται μόνο από εκείνους, που έχουν μέσα τους τις ίδιες νότες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις