Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λάουρα Νάργες βάπτιση: «Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος»
LIFESTYLE

Λάουρα Νάργες βάπτιση: «Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος»

Λάουρα Νάργες βάπτιση: Δείτε την ανάρτηση στο Instagram

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βάφτισαν το περασμένο Σάββατο τον γιο τους. Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, τον Σεπτέμβριο του 2021 κι είδε τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά. Ο μικρός πήρε το όνομα «Αλέξανδρος», καθώς όπως είχαν δηλώσει κι οι δύο ήθελαν ένα όνομα που θα τους άρεσε και θα ήταν συνδεδεμένο με την Ελλάδα. Η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από την ημέρα της βάφτισης. Στη λεζάντα της ανάρτησής της μοιράστηκε με το κοινό της τις σκέψεις της, ενώ ευχαρίστησε όσους έκαναν αυτή την ημέρα ξεχωριστή.

«Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που ένιωσα το Σάββατο όταν βαφτίσαμε τον μικρό μας. Έκλαιγα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μυστήριο ο πνευματικός μου πάτερ Γεώργιος, αυτή η εικόνα με τον γιο μου στην αγκαλιά της κολλητής μου και στενού μου φίλου ήταν τόσο συγκινητική ( ο @kostaskok4 κάπως κατάφερε να με συνεισφέρει όπως μόνο εκείνος ξέρει). Νονά @despinapistoleli και νονέ @apostolos_bouras ξέρω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Αλέξανδρο μας! Και ο @xristos.santikai και εγώ είμαστε σίγουροι πως θα είστε πάντα εκεί για τον μικρό, όπως αρμόζει σε μία πνευματική μητέρα και έναν πνευματικό πατέρα, μας συγκινήσατε και σας αγαπάμε πολύ! Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Για να πραγματοποιηθούν τα βαφτίσια-πρώτα γενέθλια του Άλεξ μας έτσι ακριβώς όπως τα ονειρευόμασταν έβαλαν πολλοί άνθρωποι το χεράκι τους, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνους!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις