Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορίνα Τσοπέη στην ΕΡΤ: Αισθάνθηκα ντροπή όταν χωρίσαμε με τον πρώτο μου σύζυγο
LIFESTYLE

Κορίνα Τσοπέη στην ΕΡΤ: Αισθάνθηκα ντροπή όταν χωρίσαμε με τον πρώτο μου σύζυγο

Κορίνα Τσοπέη στην ΕΡΤ: "Η φιλία είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κορίνα Τσοπέη, το απόγευμα της Παρασκευής, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ηθοποιός και νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς και Μις Υφήλιος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση όταν προβλήθηκε ένα αφιερωματικό απόσπασμα για την επιτυχημένη διαδρομή της.

Η Κορίνα Τσοπέη σημείωσε πως «καλό είναι να μην τα κάνετε αυτά! Όταν βγήκα στα καλλιστεία και πήγα σε έναν άλλον κόσμο, από την Ελλάδα, ταξιδεύοντας σε όλα τα μέρη του κόσμου χωρίς να ξέρω λέξη αγγλικά, παρακολουθούσα τους ανθρώπους και έμαθα ηθοποιία. Χαμογελάνε; Χαμογελούσα και εγώ. Όταν χαμογελάγανε, χαμογελούσα και εγώ. Όταν σοβαρεύανε, σοβάρευα και εγώ. Σε όλα τα μέρη υπάρχουν και καλοί άνθρωποι και κακοί. Τίποτα άλλο».

“Η φιλία είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος”

«Μπορείς να βρεις πλούσιους καλούς, φτωχούς κακούς. Δηλαδή είναι στον άνθρωπο. Τα λεφτά θαμπώνουν πολλούς, καταστρέφουν πολλούς και η φιλία είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος. Καλούς φίλους. Γιατί, όταν κάνεις παιδιά και εγγόνια, μεγαλώνουν, έχουν τη ζωή τους». «Έβλεπα και τη μαμά μου μοναχή, όσο περνούσε ο καιρός, γιατί είχαμε φύγει εμείς και έκανε τα παράπονα της.

Οπότε είπα πως θα αφοσιωθώ στα παιδιά μου αλλά μέχρι που θα μεγαλώσουν, θα κάνω εγώ τη δουλειά μου. Μπήκα σε φιλανθρωπικό σκοπό γεμάτο από γυναίκες και συναντιόμαστε μια φορά, δυο φορές τον μήνα, που πηγαίνουμε και συναντάμε παιδιά με ειδικές ανάγκες ευχαριστώντας τον Θεό που με έχει φέρει σε επαφή με αυτούς τους ανθρώπους» συμπλήρωσε, ακόμα, η Κορίνα Τσοπέη στο Στούντιο 4 την Παρασκευή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις