Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

01

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης – Δόμνα Μιχαηλίδου: «Εμφανίστηκε απρόσκλητη, στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης – Δόμνα Μιχαηλίδου: «Εμφανίστηκε απρόσκλητη, στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική»

Κασσελάκης - Δόμνα Μιχαηλίδου: Στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας η υφυπουργός Παιδείας υποδέχθηκε χθες τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε χθες το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, όπου τον υποδέχθηκε η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Ωστόσο στο βίντεο που ανάρτησε για την επίσκεψή του δεν ήταν πουθενά η Δόμνα Μιχαηλίδου με τον ίδιο να την «κόβει» από παντού. Σε ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση αναφέροντας ότι «εμφανίστηκε απρόσκλητη», προσθέτοντας πως «την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική» και κατέληξε «Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός.

Ο Κασσελάκης «έφαγε» τη Δόμνα στη «μονταζιέρα»

Στη… μονταζιέρα φαίνεται πως «έκοψε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία τον υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη (27/9) στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας. Οι δύο τους έβγαλαν κοινές φωτογραφίες και ήταν μαζί, ωστόσο στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν εμφανίζεται πουθενά. Αντιθέτως, η υφυπουργός Παιδείας δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram επισημαίνοντας πως τον υποδέχθηκε η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις