Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σετ για νύχια για κάθε πορτοφόλι
PLUS

Σετ για νύχια για κάθε πορτοφόλι

Τα νύχια είναι ένα σημαντικό λεπτομέρεια σε κάθε στιλιστική εμφάνιση. Από βασικές, φυσικές αποχρώσεις έως σύνθετα, καλλιτεχνικά σχέδια - για πολλούς από εμάς, καλά προϊόντα για τη διακόσμηση των νυχιών είναι απαραίτητα.

Ένα δώρο σε μορφή σετ νυχιών μπορεί να προσφέρει μεγάλη χαρά όχι μόνο σε όσους είναι ενθουσιασμένοι με το μανικιούρ. Η μάρκα Semilac προσφέρει μια ευρεία γκάμα δώρων για κάθε προϋπολογισμό. Είτε είστε ερασιτέχνης, είτε έμπειρος επαγγελματίας, σίγουρα θα βρείτε κάτι για εσάς ή τους αγαπημένους σας!

Σετ περιποίησης νυχιών

Τα σετ περιποίησης νυχιών είναι αυτή τη στιγμή μία από τις πιο δημοφιλείς λύσεις μεταξύ των γυναικών που επιθυμούν να έχουν όμορφα και προσεγμένα νύχια. Η αυξανόμενη δημοτικότητά τους δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, αλλά πολλών συγκεκριμένων πλεονεκτημάτων που πείθουν όλο και περισσότερα άτομα. Καταρχάς, τα σετ νυχιών με υβριδικά βερνίκια είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στις ακριβές επισκέψεις στην αισθητικό. Η τιμή για ένα μανικιούρ σε σαλόνι αισθητικής συχνά είναι παρόμοια με την τιμή ενός σετ που επιτρέπει την διεξαγωγή ακόμη και αρκετών δεκάδων μανικιούρ. Επιπλέον, τα σετ νυχιών προσφέρουν άνεση και ευκολία χρήσης στο σπίτι, χωρίς την ανάγκη κρατήσεων και χρόνου που περνάτε σε ένα σαλόνι.

Τα σετ νυχιών περιλαμβάνουν πολλά υβριδικά βερνίκια σε διάφορες αποχρώσεις. Αυτό αποτελεί μια φοβερή βάση για σχεδόν κάθε στυλιστική επιλογή. Ειδικά σημειωτέο είναι τα εποχικά σετ νυχιών, όπως το Σετ Semilac – Christmas Lights ON! Θα βρείτε σε αυτά τα βερνίκια που με το φινίρισμά τους και το χρώμα τους υπογραμμίζουν την ατμόσφαιρα των εορτών!

Σετ νυχιών με αξεσουάρ

Τα σετ περιποίησης νυχιών είναι πλήρη πακέτα που επιτρέπουν την εκτέλεση επαγγελματικού υβριδικού μανικιούρ στην άνεση του σπιτιού. Πέρα από τα υβριδικά βερνίκια, το σετ περιλαμβάνει διάφορα αξεσουάρ και εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη σωστή εφαρμογή του βερνικιού και τη διατήρηση υγιών και όμορφων νυχιών. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σετ υβριδικού μανικιούρ είναι η UV ή LED λάμπα. Αυτή η απαραίτητη συσκευή χρησιμοποιείται για τον πολυμερισμό του βερνικιού. Χωρίς αυτήν, η δημιουργία υβριδικού μανικιούρ θα ήταν αδύνατη. Συνήθως στο σετ νυχιών περιλαμβάνεται επίσης η βάση και το top για τα υβριδικά νύχια. Η βάση λειτουργεί ως προστασία της φυσικής πλάκας του νυχιού και βελτιώνει την πρόσφυση του βερνικιού, ενώ το top προστατεύει το χρώμα.

Πολλά από τα σετ νυχιών περιλαμβάνουν επίσης έναν νάιλ φάιλ, που επιτρέπει το διαμορφωμένο σχήμα των νυχιών, καθώς και πολιρίστες. Οι πολιρίστες χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία της επιφάνειας της πλάκας πριν από την εφαρμογή των βερνικιών. Επιπλέον, το σετ μπορεί να περιλαμβάνει διάφορα αξεσουάρ όπως αντισκόνες χωρίς σκόνη, αφαίρεση βερνικιού, καθώς και διακοσμητικά στοιχεία όπως παγιέτες, λάμψη, υδατικά αυτοκόλλητα και ακόμη και σκόνη. Το μεγάλο πλεονέκτημα των σετ υβριδικού μανικιούρ είναι ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα μανικιούρ σε ένα μόνο μέρος. Αυτή είναι μια πολύ βολική λύση τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους. Γι ‘αυτό μπορείτε να αγοράσετε ένα τέτοιο σετ περιποίησης νυχιών για τον εαυτό σας ή να το χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα για τα γενέθλια ή ακόμη και για τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις