Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελικόπτερο Εύβοια πτώση: Βίντεο ντοκουμέντο
ΕΛΛΑΔΑ

Ελικόπτερο Εύβοια πτώση: Βίντεο ντοκουμέντο

Ελικόπτερο Εύβοια πτώση: Το ελικόπτερο χάνει ύψος και χάνεται στη θάλασσα - «Βυθίστηκε μέσα σε ενάμιση λεπτό» δήλωσε ο πρόεδρος του χωριού Αχλάδι

Ιδιωτικό ελικόπτερο Αγκούστα Μπελ έπεσε στη θάλασσα στο Αχλάδι Ευβοίας, βορειοδυτικά της Αγίας Άννας, ανοιχτά της παραλιας Φραγκάκη. Στο σημείο της πτώσης σπεύδει super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας από Βόλο για έρευνα και διάσωση, ενώ σπεύδει και σκάφος της 7ης ΕΜΑΚ με 5 πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες απογειώθηκε 11:10 από το Μαντούδι με προορισμό τη βιομηχανική περιοχή του Βόλου.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, τόνισε: «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον δήμαρχο κ. Τσαπουρνιώτη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη στο συγκεκριμένο χώρο και είμαστε από τους πρώτους που προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί. Δυστυχώς οι προσβάσεις είναι κομμένες και τώρα κινούμαστε από πεδινές περιοχές τόσο εμείς όσο και τα σωστικά συνεργεία για να προσεγγίσουμε το σημείο που φέρεται ότι έπεσε το ελικόπτερο» δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειο 4 μποφόρ.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις