Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγιος Στέφανος: 19χρονη κατήγγειλε οδηγό ταξί για βιασμό
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Στέφανος: 19χρονη κατήγγειλε οδηγό ταξί για βιασμό

Ξαφνικά σταμάτησε κοντά στο σπίτι της νεαρής κοπέλας στον Άγιο Στέφανο, την ακινητοποίησε πιάνοντας τα χέρια της και τη βίασε, όπως κατήγγειλε

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία 19χρονης για βιασμό από οδηγό ταξί στον Άγιο Στέφανο πριν από λίγες ημέρες, με την αστυνομία να προχωράει στη σύλληψή του όταν τον εντόπισε στα Άνω Λιόσια. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση βιασμού, η 19χρονη μπήκε στο ταξί μαζί με 22χρονη στην Πλατεία Δροσιάς, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου ώστε να τους μεταφέρει στα σπίτια τους στον Άγιο Στέφανο. Η 22χρονη βγήκε από το ταξί στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της πλατείας του Αγίου Στεφάνου και ο οδηγός ταξί συνέχισε τη διαδρομή με τη 19χρονη. Ξαφνικά, σταμάτησε το ταξί σε μια άγνωστη οδό, κοντά στο σπίτι της στον Άγιο Στέφανο, την ακινητοποίησε πιάνοντας τα χέρια της και τη βίασε, όπως κατήγγειλε η κοπέλα.

Οι Αρχές έψαξαν όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, βίντεο αλλά και την κατάθεση της 19χρονης, εντόπισαν τον οδηγό ταξί. Όταν έδειξαν τη φωτογραφία του στην κοπέλα, εκείνη τον αναγνώρισε ως τον δράστη του βιασμού. Ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στα Άνω Λιόσια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Διονύσου, με τη συνδρομή της ειδικής ομάδας της Υ.Α.Β.Α.Α. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τ.Α. Διονύσου, όπου και συνελήφθη, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε.

Παράλληλα, η 19χρονη εξετάστηκε από ψυχολόγο και επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε με περισσότερες λεπτομέρειες ενώ κατά τη διάρκεια της εξέτασής της από ιατροδικαστή, δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της, όμως τα ρούχα της κατασχέθηκαν και εστάλησαν σε εργαστήριο της αστυνομίας για περαιτέρω εξέταση. Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις