Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκυλάκια σε τρώγλη στη Θεσσαλονίκη: Εξοργιστικές εικόνες
ΕΛΛΑΔΑ

Σκυλάκια σε τρώγλη στη Θεσσαλονίκη: Εξοργιστικές εικόνες

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης, βίντεο σοκ

Εξοργιστικές είναι οι εικόνες από το σπίτι που ζούσαν δύο σκυλάκια στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο δεν τηρούνταν ούτε καν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μετά από σχετικά καταγγελία, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι και συνέλαβαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη του ενός σκύλου, ενώ αναζητούν τον 31χρονο αδερφό του, ιδιοκτήτη του ετέρου σκύλου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη:

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση που αφορά σε παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου και αρμόδιο προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης σε θέματα ευζωίας των ζώων, συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (26-09-2023) 38χρονο ημεδαπό.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Δήμο Ωραιοκάστρου και την αρμόδια εταιρεία για την περισυλλογή και μεταφορά αδέσποτων ζώων του Δήμου, εντοπίσθηκαν σε διαμέρισμα δύο σκυλιά, τα οποία διέμεναν σε ακατάλληλες συνθήκες και με σημάδια εγκατάλειψης. Τα ζώα παραδόθηκαν στην αρμόδια εταιρεία και μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο για περαιτέρω έλεγχο. Συνελήφθη ο 38χρονος ιδιοκτήτης του ενός σκύλου, ενώ αναζητείται ο 31χρονος αδερφός του, ιδιοκτήτης του έτερου σκύλου. Επιπλέον, σε βάρος του επιβλήθηκαν δύο διοικητικά πρόστιμα για τους κανόνες ευζωίας και την παράλειψη εμπρόθεσμης σήμανσης του ζώου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις