Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ – Σπίρτζης: Αυτά που έγιναν «ήταν εκφυλιστικά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ – Σπίρτζης: Αυτά που έγιναν «ήταν εκφυλιστικά»

ΣΥΡΙΖΑ - Σπίρτζης: Προτείνει «σύμπτυξη με ΠΑΣΟΚ»

Συμπτύξεις με άλλα κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ προτείνει ο Χρήστος Σπίρτζης, για την καλύτερη συνεννόηση του προοδευτικού κόσμου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί. Μιλώντας στο Action 24 ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων πως «Αν δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Γαλλίας και της Ιταλίας, πρέπει να σταθούν όλοι στο ύψος τους, να κάνουν πολύ μεγάλα βήματα για την ενιαία εκπροσώπηση του προοδευτικού κόσμου και να βάλουν στην άκρη σκοπιμότητες, και προσωπικές και μικροκομματικές. Το ποιος πρόεδρος και το ποια ηγεσία θα είναι, μπορεί να αποφασιστεί από πολιτικές διαδικασίες και από πολιτικές συμφωνίες. Το βέβαιο είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσουμε να μην εκπροσωπείται ο προοδευτικός κόσμος».

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη ο Χρήστος Σπίρτζης υπογράμμισε πως «η επικοινωνία από μόνη της δεν δίνει λύση στα προβλήματα, χρειάζεται πολλή δουλειά στην κοινωνία γιατί έχει κουραστεί ο κόσμος».

Σπίρτζης: Εκφυλιστικά φαινόμενα για τον ΣΥΡΙΖΑ η ανταλλαγή ύβρεων

Ο κ. Σπίρτζης σχολίασε τη «δημόσια ανταλλαγή ύβρεων από συντρόφους και συντρόφισσες», χαρακτηρίζοντάς την «εκφυλιστική». «Αυτά που έγιναν ήταν εκφυλιστικά φαινόμενα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η δημόσια ανταλλαγή ύβρεων από συντρόφους και συντρόφισσες ήταν πιο σκληρές απ’ ότι ήταν στις εθνικές εκλογές, μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Θεωρώ ότι δεν είναι εμφύλιος. Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι ώστε να υπάρχει σύνθεση των απόψεων, όχι απλά ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνεννόηση με άλλα κόμματα του προοδευτικού κόσμου, όπως με το ΠΑΣΟΚ, με στελέχη της κοινωνίας που έχουν ιδιωτεύσει προκειμένου να υπάρχει ενιαία εκπροσώπηση του προοδευτικού κόσμου» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σπίρτζης. Τέλος, ο πρώην υπουργός τόνισε πως δεν συμφωνεί με τις τοποθετήσεις του Νίκου Φίλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις