Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παππάς – Κασσελάκης: Τα σπαθιά στα θηκάρια, να σβήσουμε αναρτήσεις για τις οποίες μετανιώσαμε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς – Κασσελάκης: Τα σπαθιά στα θηκάρια, να σβήσουμε αναρτήσεις για τις οποίες μετανιώσαμε

Παππάς - Κασσελάκης: «Ερχόμαστε με την εμφατική εντολή 150.000 ανθρώπων»

Έκκληση να πέσουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του νέου προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, απηύθυνε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του κ. Κασσελάκη ενόψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ενότητα στο εσωτερικό του κόμματος, ο Νίκος Παππάς ζήτησε να «βάλουν όλοι τα σπαθιά μέσα στα θηκάρια». «Με τον Στέφανο κάναμε μία συνάντηση, κάναμε μία ανοιχτή πολιτική συμφωνία, χωρίς ταπεινά ελατήρια και ανταλλάγματα, σε μία πάρα πολύ συμπαγή και συνεκτική πολιτική ατζέντα, η οποία εκ του αποτελέσματος εκτιμήθηκε και από το εκλογικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε αρχικά ο κ. Παππάς.

«Ο Στέφανος στην κοινή μας δήλωση είπε ότι θέλει να υπηρετήσει αυτό που η διακήρυξή μας περιγράφει, το οποίο δεν ακούστηκε από άλλες υποψηφιότητες και έχει πλέον μια σαφή εντολή και την ικανότητα να υλοποιήσει», ανέφερε στη συνέχεια.

«Ερχόμαστε με την εμφατική εντολή 150.000 ανθρώπων»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στρίψει προς την κατεύθυνση που έφερε τη νίκη και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν λέμε κάτι πρωτότυπο, λέμε ότι πρέπει να επανακάμψουμε στη στρατηγική της νίκης, που ήταν η ενσωμάτωση των μετριοπαθών ψηφοφόρων, οι οποίοι στις τελευταίες εκλογές έκαναν άλλες επιλογές. Το πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια, κάπου βάλαμε χειρόφρενο και το πληρώσαμε», είπε. «Ερχόμαστε με την εμφατική εντολή 150.000 ανθρώπων, οι οποίοι πήγαν στις κάλπες δύο Κυριακές και έδωσαν σαφή κατεύθυνση, την οποία ο Στέφανος μπορεί να υπηρετήσει με αποτελεσματικότητα», πρόσθεσε.

Για τα σενάρια περί διάσπασης

Όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια περί διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς τόνισε: «Εχουμε πάρα πολύ συνεκτική ουσία και αυτή είναι η τεράστια συμμετοχή των μελών. Το αποτέλεσμα το διαμόρφωσε αυτή η μεγάλης κλίμακας αναζωογόνηση, την οποία βιώσαμε όλοι μαζί». Ο Νίκος Παππάς σημείωσε, τέλος: «Θα πρέπει να βάλουμε όλοι τα σπαθιά στα θηκάρια, να τραβήξουμε μία γραμμή, να σβήσουμε και αναρτήσεις τις οποίες αν τις ξαναδιαβάσουμε μετά την εκλογή ενδεχομένως να μετανιώσουμε που τις κάναμε», και ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις