Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρύσλα Γεωργακοπούλου – Μικρούτσικος: Άνευ προηγουμένου καβγάς
LIFESTYLE

Χρύσλα Γεωργακοπούλου – Μικρούτσικος: Άνευ προηγουμένου καβγάς

Χρύσλα Γεωργακοπούλου - Μικρούτσικος: «Είσαι αγενέστατη!»

Εκτός εαυτού βγήκαν Ανδρέας Μικρούτσικος και Χρύσλα Γεωργακοπούλου, οι οποίοι είχαν έναν άνευ προηγουμένου καβγά στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου, και την Κατερίνα Καινούργιου να παρεμβαίνει σε ρόλο… «πυροσβέστη». Αφορμή για την έντονη αντιπαράθεση στο πλατό της εκπομπής στάθηκε η νυχτερινή έξοδος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη συναυλία που διοργανώθηκε προς τιμήν του Λουκιανού Κηλαηδόνη, με τα σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος να προκαλούν την αντίδραση του παρουσιαστή.

«Δεν ξέρω εάν ο Στέφανος Κασσελάκης γνώριζε και όλα τα τραγούδια που άκουσε. Αυτός ο άνθρωπος ζούσε στην Αμερική», είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Χρύσλα, κάνε λίγο κράτει. Ελληνόπουλο είναι στην Αμερική. Τα ξέρει, και είναι και πανέξυπνος, και είναι και ενημερωμένος. Δεν είναι ανάγκη… Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε, γλύκανε λίγο», απάντησε ο Αντρέας Μικρούτσικος, με την κατάσταση μεταξύ τους να κλιμακώνεται.

Χ. Γ.: «Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν, ή κράζουν, ή θίγουν τον Στέφανο Κασσελάκη, μπορείς να ακούσεις τους ομοτράπεζούς του και τους συντρόφους του μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πάρα πολλοί, όχι σε μένα. Με συγχωρείς πάρα πολύ, σου το απαγορεύω», τόνισε η δημοσιογράφος του Alpha, ενώ πρόσθεσε: «Είναι δικαίωμά μου να θέτω όρια σε αυτούς που δεν βάζουν όρια σε σχέση με εμένα».

Α. Μ.: «Άσε τις απαγορεύσεις για τη δικτατορία. Να μη μου λες εμένα “σου απαγορεύω”. Σου απαγορεύω να μου απαγορεύεις. Να ανατρέξεις στο ’67 και να παίξεις τον παράγοντα της δικτατορίας».

Χ. Γ.: «Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα! Τον παράγοντα της δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος ποιος τον παίζει καθημερινά».

Α. Μ.: «Είσαι αγενέστατη!».

Χ. Γ.: «Αγενέστατος είσαι εσύ!».

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε «πάσα» για βίντεο, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αποχωρεί σε έξαλλη κατάσταση από το πλατό της εκπομπής, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τρέχει ξωπίσω του προκειμένου να τον ηρεμήσει.

«Μας συγχωρείτε, μας μάτιασαν που είμαστε τόσο αγαπημένοι σήμερα. Σας παρακαλώ, δεν υπάρχει τώρα λόγος να μαλώνουμε για τον Κασσελάκη. Να τσακωθούμε για την πολιτική σε αυτή την εκπομπή;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς ταραγμένη από τον έντονο διάλογο που είχε προηγηθεί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις