Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος: Η εξαφάνιση του συντρόφου της στην προεκλογική περίοδο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος: Η εξαφάνιση του συντρόφου της στην προεκλογική περίοδο

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις της Εφης Αχτσιόγλου

Χωρίς αναφορά στον σύντροφό της, ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Εφης Αχτσιόγλου, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την ήττα της από τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η Εφη Αχτσιόγλου, ευχαρίστησε προσωπικά τον Αλέξη Χαρίτση, τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον γιο της, Αρη, αλλά όχι τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Ειδικότερα, η κ. Αχτσιόγλου με υψωμένη τη γροθιά της, το βράδυ της Κυριακής δήλωσε: “Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμία που ήρθε στην κάλπη. Τηλεφώνησα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη και του ευχήθηκα να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα” Η κ. Αχτσιόγλου λύγισε όταν αναφέρθηκε τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο. “Αυτή η μάχη είχε αξία”, είπε ενώ συγκινημένη υποσχέθηκε στον γιο της, καλύτερες ημέρες από σήμερα.

Η “εξαφάνιση” του Δημήτρη Τζανακόπουλου

Αντικείμενο σχολίων έγινε μετά τις εθνικές εκλογές τον Ιούνιο, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, όταν ο Παναγιώτης Ρήγας τον κατηγόρησε για βίαιη συμπεριφορά απέναντί του. Από τις 30 Ιουνίου 2023 που έγινε η καταγγελία, ο κ. Τζανακόπουλος σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις ενώ δεν έχει βρεθεί ποτέ από τότε δίπλα στη σύντροφό του. Μάλιστα, στην ορκωμοσία της νέας Βουλής, στις 3 Ιουλίου 2023, η Εφη Αχτσιόγλου συνοδευόταν από τον Αλέξη Χαρίτση στο περιστύλιο της Βουλής, ενώ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εθεάθη μόνος στα πίσω έδρανα.

“Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό” είχε δηλώσει στην εφημερίδα “Δημοκρατία” ο κ. Ρήγας. Σύμφωνα με τον ίδιο “ήταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν (σ.σ. τον Δημήτρη Τζανακόπουλο). Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω”.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις