Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μητέρα Ντάνου: Πέθανε, μια μέρα μετά τον γάμο του
LIFESTYLE

Μητέρα Ντάνου: Πέθανε, μια μέρα μετά τον γάμο του

Μητέρα Ντάνου: Ο «Ντάνος» την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media - «Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ» γράφει μεταξύ άλλων

Μια μέρα μετά την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής του, ένα τραγικό γεγονός ήρθε να χαλάσει την ευτυχία του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η μητέρα του «Ντάνου» δεν κατάφερε τελικά, να βγει νικήτρια από τη μάχη που έδινε και έφυγε από τη ζωή. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν την άφησε να βρεθεί ούτε στον γάμο του αγαπημένου της γιου, το απόγευμα της Κυριακής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του νοσηλευόταν στην εντατική από την Πέμπτη, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Μάλιστα η κατάσταση της υγείας της ήταν τόσο σοβαρή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν έτοιμος την ώρα που ντυνόταν γαμπρός, για το χειρότερο ενδεχόμενο. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σε story που δημοσίευσε, κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία, έγραψε: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ».

«Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», συμπλήρωσε.

Η συγκίνηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη και η αναφορά στη μητέρα του

Την ημέρα του γάμου του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν μίλησε για τη μητέρα του στους καλεσμένους: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μητέρα σαν τη δική μου…».

Η Δήμητρα Βαμβακούση πρόσθεσε για την πεθερά της: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με “α” κεφαλαίο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις