Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελόπουλος – Βαμβακούση γάμος: Η είσοδος και ο πρώτος χορός του ζευγαριού
LIFESTYLE

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση γάμος: Η είσοδος και ο πρώτος χορός του ζευγαριού

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση γάμος: Δείτε βίντεο από τη δεξίωση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Στη δεξίωση που ακολούθησε σε γνωστό μαγαζί, οι νεόνυμφοι γιόρτασαν την απόφαση ζωής να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και υποδέχτηκαν φίλους και συγγενείς τους. Το ζευγάρι ανέβηκε στην σκηνή, έκοψε τη γαμήλια τούρτα και ήπιε σαμπάνια ενώ, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που πολλοί από αυτούς ταξίδεψαν για να είναι εκεί. Ενώ ο γαμπρός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του η οποία βιώνει κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο. Ο κόσμος χειροκρότησε θέλοντας να συμπαρασταθεί στον Ντάνο που με κόπο μίλησε και είπε χαρακτηριστικά : «Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν αυτή».

Επίσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος χόρεψε ζεϊμπέκικο ενώ ο κόσμος γύρω του χειροκροτούσε ρυθμικά και έβγαζε βίντεο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε κάποια φάση της βραδιάς έσυρε τον χορό και περνώντας μέσα από τους καλεσμένους σχηματίστηκε μια ανθρώπινη αλυσίδα. Ξεχωριστή στιγμή ήταν επίσης όταν ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης τραγούδησε το «Ελεύθερος για μια ζωή» του Κωνσταντίνου Αργυρού και ο κόσμος στριφογύριζε με τον ρυθμό τις πετσέτες του. Όταν ξαφνικά άρχισε να βρέχει ο κόσμος τις χρησιμοποίησε αντί για ομπρέλες για να προστατευτεί από τη βροχή. Η βροχή κράτησε μόνο 15 λεπτά και το κέφι διατηρήθηκε, καθώς οι καλεσμένοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να χορεύουν εύθυμοι και χαρούμενοι.

Ειρήνη Κολιδά: «Από ό,τι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό με φίλους και συγγενείς να δίνουν το «παρών», αναμέσα τους και η Ειρήνη Κολιδά. Στον γάμο παρευρέθηκαν και αρκετοί από τους πρώην συμπαίκτες του Ντάνου από το «Survivor», οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους στους νεόνυμφους μέσω των δηλώσεών τους στην κάμερα. Μία από αυτές που έκαναν δηλώσεις ήταν και η Ειρήνη Κολιδά, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ό,τι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις