Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ψαράς Κάρλα: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 43χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Ψαράς Κάρλα: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 43χρονου

Ψαράς Κάρλα: «Τι κακό έπεσε στο σπιτικό μας»

Τραγική κατάληξη είχε η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 43χρονου ψαρά, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στη λίμνη Κάρλα από την περασμένη Παρασκευή όταν πήρε νερά η βάρκα με την οποία είχε πάει για ψάρεμα με τον 45χρονο αδερφό του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τη σορό του άτυχου 43χρονου στη λίμνη εντόπισε κάτοικος της περιοχής. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής διαπίστωσε πως πράγματι υπήρχε ανθρώπινο σώμα, το οποίο στη συνέχεια ανέσυραν στη στεριά με λέμβο. Για να διαπιστωθεί αν η σορός ανήκε στον αγνοούμενο ψαρά, στο σημείο κλήθηκε ο 45χρονος αδερφός του, ο οποίος επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 43χρονου ψαρά

«Δεν σταμάτησα να ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή, έβλεπα τις προσπάθειες που γίνονταν για να τον εντοπίσουν παρακαλούσα το Θεό να ζει. Δυστυχώς όσο περνούσαν οι ώρες συνειδητοποίησα ότι το παιδί μου δε ζει. Ο μεγάλος μου ο γιος που ήταν μαζί του σε κατάσταση σοκ. Τι κακό Θεέ μου έπεσε στο σπιτικό μας», ανέφερε μετά την τραγωδία η μητέρα του 43χρονου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr.

Τι λέει ο αδερφός του 43χρονου ψαρά για την τραγωδία

Σύμφωνα με το magnisianews.gr, o τελευταίος που τον είδε ήταν ο αδερφός του, ο οποίος έχει δώσει μια πρώτη κατάθεση στις Αρχές για το πώς εξελίχθηκε η τραγωδία. Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει στις Αρχές, η βάρκα έβαζε νερά κι εκείνος έβγαλες τις γαλότσες του, βούτηξε στο νερό και κολύμπησε αρκετή ώρα μέχρι να βγει στη στεριά κι έτσι σώθηκε. Δεν έχει ιδέα όμως τι έγινε με τον αδερφό του. Ο άτυχος άνδρας με καταγωγή από την Ροδιά Τυρνάβου ήταν πατέρας 3 παιδιών.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις