Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Οι μεγάλοι αγώνες δεν είναι εσωκομματικοί, ενωμένοι θα στηρίξουμε την κοινωνία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Οι μεγάλοι αγώνες δεν είναι εσωκομματικοί, ενωμένοι θα στηρίξουμε την κοινωνία

Τσίπρας Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρώην πρωθυπουργός μετέβη στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στην Καισαριανή για να ψηφίσει για τον νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής, το οποίο βρίσκεται στο δημαρχείο της περιοχής. Σε δήλωσή του υπογράμμισε με έμφαση ότι οι μεγάλοι αγώνες δεν είναι οι εσωκομματικοί και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος θα στηρίξει την κοινωνία.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ανέφερε:

«Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο οποίαν η όποιον αποφασίσουν τα χιλιάδες μέλη μας είναι λοιπόν με μία έννοια μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία.

Είμαι ευτυχής γιατί η μαζική συμμετοχή στη μαζική ανταπόκριση των μελών μας το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα γιατί οι αληθινοί οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες είναι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις