Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γάμος Αγγελόπουλου: Ο «Ντάνος» έβαλε τα κλάματα όταν είδε τη νύφη
LIFESTYLE

Γάμος Αγγελόπουλου: Ο «Ντάνος» έβαλε τα κλάματα όταν είδε τη νύφη

Γάμος Αγγελόπουλου: «Είσαι πολύ όμορφη» είπε στη Δήμητρα Βαμβακούση

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν σήμερα το απόγευμα στον Λυκαβηττό έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Πρώτος έφθασε φυσικά ο γαμπρός παρέα με τους φίλους του και λίγο αργότερα η εντυπωσιακή νύφη Δήμητρα Βαμβακούση. Το νυφικό της λιτό αλλά και περίπλοκο ταυτόχρονα, με όμορφες και ιδιαίτερες λεπτομέρειες και κεντήματα, η ίδια όμορφη όπως πάντα, την συνόδευσαν οι δικοί της άνθρωποι για να την παραδώσουν στον γαμπρό. Στον ΙΝ των Αγίων Ισιδώρων είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς φίλοι του ζευγαριού, τόσο από το Survivor όσο και εκτός.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ενώπιον περίπου 600 καλεσμένων. Αν και οι δυο τους προτιμούσαν αρχικά, να κρατούν χαμηλό προφίλ και να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται και φροντίζουν να μοιραστούν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι κουμπάροι

Κουμπάρος τους είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας και η κόρη του πρώην ιερέα των Αγίων Ισιδώρων, Ειρήνη Λουπασάκη.Το κοστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει επιμεληθεί ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ την νύφη έχουν φροντίσει ο Φρέντυ Καλομπράτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο «Ντάνος» έβαλε τα κλάματα όταν είδε τη νύφη

Ο «Ντάνος» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν έφτασε η νύφη, λέγοντας: «Είσαι πολύ όμορφη». Αφού φίλησε το χέρι της πεθεράς του, έσκυψε να φιλήσει τη νύφη, σχολιάζοντας με χιούμορ πως άργησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις