Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ετεοκλής Παύλου ατύχημα: «Δεν είναι εύκολο να μιλάω στην κόρη μου για αυτό»
LIFESTYLE

Ετεοκλής Παύλου ατύχημα: «Δεν είναι εύκολο να μιλάω στην κόρη μου για αυτό»

Ετεοκλής Παύλου ατύχημα: «Με την Ελένη έχουμε αποφασίσει πως σε ό,τι κι αν ρωτήσει το παιδί, θα της απαντήσω με ευθύτητα, ειλικρίνεια» ανέφερε

Ο Ετεοκλής Παύλου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Χατζίδου. Ο παρουσιαστής του «Breakfast@Star» αναφέρθηκε αρχικά, στην κόρη του και το ατύχημά του. «Δεν μπορώ να σου πω ότι είναι το πιο εύκολο πράγμα να μιλάω στην κόρη μου για το ατύχημά μου. Δεν είναι τόσο το ότι επικοινωνείς, αλλά το ότι πρέπει να το κάνεις εσύ ο ίδιος στο παιδί σου, έχει μια δυσκολία. Σφίγγεται το στομάχι σου», είπε χαρακτηριστικά.

«Με την Ελένη έχουμε αποφασίσει πως σε ό,τι κι αν ρωτήσει το παιδί, θα της απαντήσω με ευθύτητα, ειλικρίνεια. Μερικές φορές, η αλήθεια είναι λίγο πιο σκληρή», συμπλήρωσε. Τέλος, για τις πρόσφατες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τη Ναταλί Κάκκαβα, είπε: «Εμείς περάσαμε πολύ ωραία, όταν συνεργαστήκαμε. Το παλέψαμε πολύ με την Ελένη, μάθαμε πολλά πράγματα. Είχαμε πιο ανοιχτά αυτιά και μικρό στόμα. Κάποιες εκφράσεις είναι βαριές, δεν λέγονται».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις