Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία αδελφών Μανδαλιού – Λιβύη: Παρούσα η Σακελλαροπούλου
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία αδελφών Μανδαλιού – Λιβύη: Παρούσα η Σακελλαροπούλου

Κηδεία αδελφών Μανδαλιού - Λιβύη: Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Παναγιάς της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη

Αυτή την ώρα τελείται η εξόδιος ακολουθία για τα δύο αδέρφια που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Παναγιάς της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, παρουσία της Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Βούλας. Τα δύο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη μαζί με τρεις ενστόλους στην ελληνική αποστολή για ανθρωπιστική βοήθεια. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Άντζελας-Μόϊρας και του Φίλιππ-Αντώνιου Μανδαλιού καθώς και ο σύζυγος της κοπέλας που είχαν παντρευτεί πριν από λίγους μήνες.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Πέντε είναι οι Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λιβύη, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το ΓΕΕΘΑ. Υπενθυμίζεται πως το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά την άφιξη της ελληνικής αποστολής που θα συνέδραμε τις πληγείσες από την κακοκαιρία Ντάνιελ περιοχές, με C-130 στο αεροδρόμιο της Βεγγάζης. Σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο που τους μετέφερε συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να τυλιχτούν στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες, Έλληνες και Λίβυους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις