Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

01

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Αποστολόπουλος: «Τον κ. Κασσελάκη θα τον έντυνα, θα τον έγδυνα, είναι υπέροχος»
LIFESTYLE

Νίκος Αποστολόπουλος: «Τον κ. Κασσελάκη θα τον έντυνα, θα τον έγδυνα, είναι υπέροχος»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στο πρόσωπο των ημερών Στέφανο Κασσελάκη. Το επικό του σχόλιο πριν από την αναμέτρηση για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ημέρες πριν από την επαναληπτική ψηφοφορία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες. Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν τον γνωστό σχεδιαστή Νίκο Αποστολόπουλο και τον ρώτησαν για τον χαμό που έχει δημιουργήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τον κύριο Κασσελάκη ό,τι θέλει, να τον ντύσουμε, να τον γδύσουμε, τα πάντα. Είναι υπέροχος

«Τον κύριο Κασσελάκη ό,τι θέλει, να τον ντύσουμε, να τον γδύσουμε, τα πάντα. Είναι υπέροχος. Είμαστε υπέρ του κ. Κασσελάκη και ψηφίζουμε» δήλωσε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η καλύτερη»

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας αρέσει πολύ σαν επιλογή. Είναι η καλύτερη επιλογή και απορώ όλοι οι υπόλοιποι που ήθελαν να παίξουν σε αυτόν τον ρόλο γιατί εκπλήσσονται που τον πήρε η Ηλιάνα. Μα, από όλους αυτούς που ήταν εκεί, ήταν η καλύτερη», σημείωσε αναφορικά με την παρουσίαση του Shopping Star από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σε ό,τι αφορά το ντύσιμο που έχει επιλέξει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον γάμο του, προχώρησε σε αποκαλύψεις γύρω από το ενδυματολογικό κομμάτι. «Το κοστούμι είναι μαύρο μαύρο με υπέροχο γιλέκο, παπιγιόν, υπέροχα λουστρίνι παπούτσια. Όλα φτιαγμένα στα μέτρα του. Καταλήξαμε στο μαύρο γιατί ο Ντάνος είναι στιβαρός, δωρικός, οπότε του πήγαινε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις