Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2 – 3 highlights: Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2 – 3 highlights: Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ 2 - 3 highlights: Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την ήττα

Με εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ με 3-2 στον Πειραιά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στον Α΄ ομίλου του Europa League. Μια ήττα εν πολλοίς άδικη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν πολύ καλά έβγαλαν ενέργεια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πάλεψαν έως το τέλος κι έχασαν σπάνιες ευκαιρίες απέναντι στους Γερμανούς. Είχαν όμως “θέματα” στην άμυνα. Η Φράιμπουργκ ήταν  κακή με τον αντίπαλό της ανασταλτικά, όμως οι δικοί της παίκτες ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και στο τέλος οι παίκτες του Κρίστιαν Στράιχ «απέδρασαν» από το Φάληρο με ένα σπουδαίο για τη βαθμολογική εξέλιξη του ομίλου «διπλό». Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Γουέστ Χαμ κέρδισε 3-1 την Τόπολα στο Λονδίνο.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχασαν σπάνια ευκαιρία να γίνουν οδηγοί από νωρίς στο παιχνίδι, όταν μόλις στο 6ο λεπτό έκλεψαν την μπάλα στην περιοχή, ο Φορτούνης έδωσε στον Ελ Κααμπί που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ατουμπολού, όπως και ο Φορτούνης σε δεύτερο χρόνο, με τον Μπιέλ να εκτελεί τρίτος και η μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Μια μεγάλη χαμένη στιγμή για τους γηπεδούχους την οποία «πλήρωσαν» τρία λεπτά αργότερα, με τον Φρέιρε να γυρίζει πολύ άσχημα την μπάλα προς τα πίσω και ο έμπειρος Σάλαϊ που μάντεψε την εξέλιξη την πήρε, βγήκε απέναντι στον Πασχαλάκη και άνοιξε το σκορ.

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες αλλά η Φράιμπουργκ έφυγε με το διπλό από το Φάληρο με το τελικό 3-2 για τους ομίλους του Europa League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ  και μίλησε για το που κρίθηκε το ματς αλλά και τη στιγμή του Έσε. Για το αν είναι το γεγονός ότι δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα: «Μας πονάει γιατί στόχος μας ήταν να κερδίσουμε, ωστόσο σήμερα πραγματικά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, κάναμε λάθη που πληρώνεις στην Ευρώπη. Είχαμε την ευκαιρία για περισσότερα γκολ, χάσαμε ένα παιχνίδι που οι ευκαιρίες πιστεύουμε ότι θα μας έδιναν ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Ήταν χαμένες ευκαιρίες, στις αρχές του πρώτου μέρους, είχαμε ξεκαθάρη ευκαιρία, θα μπορούσαμε να πάμε στο ημίχρονο με διαφορετικό σκορ. Κάναμε λάθη, τα πληρώνεις, όμως αντισταθήκαμε, προσπαθούσαμε συνεχώς, είχαμε 17 τελικές, ένας μεγάλος αριθμός. Μαθαίνουμε… τα λάθη, οι χαμένες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να κολυμπήσουμε κόντρα στο ρεύμα». Για τον Έσε και τη φάση: «Ήταν μία δυσάρεστη στιγμή, έχουμε κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές . Ήταν προφανής η επαφή, έχει σκίσιμο στο μύτη. Ήταν κάτι που μας πείραξε, μας έχει πονέσει το αποτέλεσμα. Την Κυριακή έχουμε σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να ανακάμψουμε. Η ομάδα μας έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις