Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία Χατζηπαντελή My Style Rocks: «Εγώ είμαι η μόδα, εσύ είσαι η Μορτασία»
LIFESTYLE

Σοφία Χατζηπαντελή My Style Rocks: «Εγώ είμαι η μόδα, εσύ είσαι η Μορτασία»

Σοφία Χατζηπαντελή My Style Rocks: «Δεν σέβεσαι τον χρόνο ούτε την καριέρα μας» ξέσπασε το μοντέλο

Εκτός εαυτού έβγαλε τη Σοφία Χατζηπαντελή η στάση της Μορτασίας στο «My Style Rocks». Όταν ήρθε η σειρά του μοντέλου να κρίνει την εμφάνιση της παίκτριας, φανερά εκνευρισμένη της είπε ότι όχι μόνο είναι εκτός κόνσεπτ, αλλά και ότι δεν σέβεται την κριτική επιτροπή. «Θέλω αυτή τη φορά να μην μιλάς και να ακούς. Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα ως τώρα, το γινάτι, το attitude… δεν μας σέβεσαι. Ούτε την ώρα μας, ούτε το κόνσεπτ. Ξέρεις γιατί; Αυτό δεν είναι στο κόνσεπτ».

«Δεν το διάβασες, δεν μας σέβεσαι επειδή έχεις αυτό το ύφος. Εγώ δεν ήρθα από τόσο μακριά να κάθομαι εδώ και να μην με σέβεσαι. Εγώ δουλεύω στη μόδα, εσύ δεν ξέρω τι κάνεις. Αλλά εγώ ξέρω ότι αυτό δεν είναι μόδα. Παπούτσι λάθος. Αν ήθελες να κάνεις μια προσπάθεια ήταν να βάλεις μια κάλτσα από πάνω. Τίποτα δεν έκανες. Εσύ έβαλες ένα πουκάμισο, έναν κορσέ και τα δύο είναι άσχημα και νομίζεις ότι είσαι διαφορετική. Όχι. Για μένα εί9ναι 1 στα 10, δεν μπορώ να βάλω μηδέν. Απορώ που σου έβαλαν 2 από πίσω».

Η κλιμάκωση της έντασης

Τότε η παίκτρια πήρε τον λόγο και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσά τους. «Να με ακούς όταν σου μιλάω. Να σέβεσαι και τον χρόνο μας και την καριέρα μας. Εγώ είμαι η μόδα, εσύ είσαι η Μορτασία» της είπε η Σοφία Χατζηπαντελή, ενώ η παίκτρια εξέφραζε το παράπονό της για το πώς κρίνεται σε σύγκριση με τα άλλα κορίτσια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις