Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Ιλίου: Συγκινητικά μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά της Θεσσαλίας
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Ιλίου: Συγκινητικά μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά της Θεσσαλίας

Δήμος Ιλίου: Την αμέριστη χαρά του εξέφρασε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά της Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Ιλίου, σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, εκατοντάδες πολίτες προσέρχονταν, ακόμα και πέρα από την προκαθορισμένη ώρα, γεμίζοντας δυο μεγάλα φορτηγά με τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές στις πληγείσες περιοχές, για να ξεκινήσουν απρόσκοπτα τη σχολική τους χρονιά.

Την αμέριστη χαρά του εξέφρασε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, τονίζοντας: «Όπου άνθρωποι και φορείς ενώνονται για το κοινό καλό, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή και ικανοποίηση από το να βλέπουμε τα παιδιά που δοκιμάζονται να χαμογελούν και πίσω από αυτό το χαμόγελο κάπου να βρισκόμαστε και εμείς. Ευχαριστώ θερμά το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και την Περιφέρεια Αττικής, αλλά κυρίως ευχαριστώ τους πολίτες του Ιλίου, καθώς με την προσφορά τους δίνουν όχι μόνο χαμόγελα, αλλά ελπίδα, αισιοδοξία, δύναμη και προοπτική».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις