Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αχτσιόγλου “SMS στον Τσίπρα”: Εξώδικο στο site – «Είναι ψευδές και κατασκευασμένο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου “SMS στον Τσίπρα”: Εξώδικο στο site – «Είναι ψευδές και κατασκευασμένο»

Αχτσιόγλου "SMS στον Τσίπρα": Μιλά για κακόβουλη επιδίωξη προκειμένου να εμφανιστεί στα μάτια των μελών και των ψηφοφόρων του κόμματός ως «πολιτικά αήθης»

Η Εφη Αχτσιόγλου έκανε πράξη τις απειλές της για εξώδικο σε ιστοσελίδα για δημοσίευμα που αναφέρει ως «συκοφαντικό». Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο για εξώδικα σε χθεσινό βίντεο που ανάρτησε με δηλώσεις της και σήμερα το κατέθεσε, ζητώντας από την ιστοσελίδα και τον συντάκτη του κειμένου για το οποίο έστειλε το εξώδικο, να αναιρέσει «εντός πέντε ωρών δημόσια», αλλιώς θα πάει στα δικαστήρια. Το εξώδικο της Αχτσιόγλου αφορά το δημοσίευμα με τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε».

Η Εφη Αχτσιόγλου έκανε λόγο για «ψευδές, συκοφαντικό, αναπόδεικτο και άκρως προσβλητικό» δημοσίευμα και τονίζει: «Κανένα τέτοιο μήνυμα (sms) ούτε αποκαλύψατε ούτε παρουσιάσατε στο ψευδές και συκοφαντικό κατά τίτλο και περιεχόμενο ως άνω δημοσίευμα σας. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι τέτοιο μήνυμα (sms) δεν υπήρξε ποτέ».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά την ανάρτηση αυτούσιου του εξώδικου στην ιστοσελίδα και καλεί τους ιθύνοντες «να ζητήσουν συγγνώμη από εμένα και τα χιλιάδες μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ». Εάν δεν ανταποκριθούν εντός πέντε ωρών, όπως σημειώνει, προτίθεται να προσφύγει «στα αρμόδια πολιτικά και ποινικά δικαστήρια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις