Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Παλιοσπύρου – παντρεμένος: «Ενημέρωσα τη γυναίκα του» – «Κάποιοι λένε ότι δεν θα ήθελαν να το ξέρουν»
LIFESTYLE

Ιωάννα Παλιοσπύρου – παντρεμένος: «Ενημέρωσα τη γυναίκα του» – «Κάποιοι λένε ότι δεν θα ήθελαν να το ξέρουν»

Ιωάννα Παλιοσπύρου - παντρεμένος: «Ήθελα να επισημάνω πόσο εύκολα κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε κάτι άλλο πολύ σοβαρό» δήλωσε

Για τα μηνύματα που της έστελνε παντρεμένος, αλλά και τη σύνδεση αυτού με την επίθεση που είχε δεχτεί τρία χρόνια πριν, με βιτριόλι μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου. Σε τηλεφωνική σύνδεση με το πάνελ της εκπομπής «Fay’s Time» η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε αρχικά: «Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία που συνέβη πριν από πέντε χρόνια και ήταν η αφορμή για να δεχτώ εγώ την επίθεση με το βιτριόλι και όπως καταλαβαίνεις Φαίη μου όλο αυτό ξύπνησε αναμνήσεις». «Ήθελα με την ανάρτηση μου να τονίσω πόσο πολύ εύκολο είναι να συμβεί κάτι. Δεν θέλω να το προσωποποιήσω, είναι γενικό φαινόμενο, απλά όταν κάποιος ξέρει που στέλνει και τι, γνωρίζει σε ποια θέση με έχει φέρει μια τέτοια συμπεριφορά, το θεωρώ ανήθικο και προσβλητικό» συνέχισε.

Τότε στο πλατό της είπαν, ότι δεν είναι απαραίτητο να συγκρίνει τα συγκεκριμένα μηνύματα με τα οποία την φλέρταρε ο άγνωστος άνδρας, με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, που δέχτηκε. Τότε, η ίδια απάντησε: «Υπήρχαν κι άλλα πράγματα σε συνδυασμό που συνέβη για την επίθεση απλά ήθελα να επισημάνω πόσο εύκολα είναι να οδηγήσει κάτι τέτοιο σε κάτι άλλο πολύ σοβαρό, όπως να χάσει κάποιος σχεδόν τη ζωή του σχεδόν». «Κάποιοι το θεωρούν πολύ φυσιολογικό και ότι δεν κάνουν κάτι κακό, που δεν είναι κακό να φλερτάρεις έναν άνθρωπο προφανώς, αλλά το κακό είναι να προσπαθούμε να κοροϊδέψουμε όταν εξαπατήσουμε. Ένας άγνωστος ήταν. Αφού επέμενε αργότερα προσπάθησα να δω ποιος είναι και από το προφίλ του το κατάλαβα ότι έχει γυναίκα» συνέχισε.

«Το “μπλοκ” είναι μια λύση»

«Την είχα ενημερώσει. Κι εγώ σκέφτομαι ότι αν ήμουν σε αυτή τη θέση θα ήθελα κάποιος να με ενημερώσει. Έχω λάβει πολλά μηνύματα. Επειδή έχω λάβει πολλά μηνύματα, το μπλοκ είναι μια λύση, αλλά για το δικό μου πρόβλημα όμως. Έλαβα πολλά υποστηρικτικά μηνύματα, αλλά έλαβα και κάποια μηνύματα, που μου είπαν ότι δεν θα ήθελαν να το ξέρουν». Στην δική μου περίπτωση υπήρχαν δύο άνθρωποι που γνώριζαν, αλλά λόγω της δικής μου νοοτροπίας, ότι δεν θα ανακατευτώ, δεν με προστάτευσαν». Σε stories που ανέβασε στο Instagram, κοινοποίησε τη συνομιλία με έναν παντρεμένο άνδρα και προειδοποίησε τους διαδικτυακούς της ακολούθους πως αν της ξαναρίξουν βιτριόλι, θα πρέπει να γνωρίζουν τι έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα, το story της γράφει: «Στο επόμενο story θα δείτε 2 πράγματα: 1. Ένα ζώον που πραγματικά δεν ξέρω αν και τι σκέφτεται. 2. Τον “λόγο” που δέχτηκα επίθεση με βιτριόλι. Αν μου ξανά ρίξουν μην ψάχνετε ποιος και τι και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Υ.Γ Είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά. Μια απογοήτευση γενικά. Όλοι γνωρίζουν τι έχω τραβήξει αλλά μερικοί τον χαβά τους». Συνέχισε με ακόμη μερικές αναρτήσεις, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τα μηνύματα φλερτ, το οποίο δέχτηκε από παντρεμένο άνδρα, αποκρύπτοντας τα στοιχεία του ονόματός του. Στις αναρτήσεις της φαίνεται ότι ο άνδρας της έχει στείλει πολλές φορές «τι κάνεις». «Είσαι θεά» φαίνεται να της έχει γράψει σε ένα μήνυμα, μέχρι που της εξέφρασε το ενδιαφέρον του για εκείνη.  Τότε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον ρώτησε «Η Όλγα το ξέρει;», αναφερόμενη στη σύζυγό του. «Χαχα, ότι μου αρέσεις; Δεν έκανα κάτι κακό» της απάντησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις