Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αχτσιόγλου για Τσίπρα: “Να σταματήσει αυτή η αθλιότητα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου για Τσίπρα: “Να σταματήσει αυτή η αθλιότητα”

Αχτσιόγλου για Τσίπρα: Να πάρει θέση ο Κασσελάκης

Με βίντεο που ανάρτησε στα social media, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου απαντά στις επιθέσεις και τα σχόλια που έχει δεχτεί το προηγούμενο διάστημα, ζητώντας από τον συνυποψήφιό της Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση. «Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική σκηνή καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άνδρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε σε θέση ευθύνης», σημειώνει η βουλευτής και πρώην υπουργός.

Η κυρία Αχτσιόγλου, κάνοντας πρώτη φορά βίντεο τέτοιου περιεχομένου, τονίζει: «Έμαθα να κλείνω τα αφτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω. Διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ. Και μάλιστα μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία. Αυτή τη στιγμή ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, του κόμματός μου».

«Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά μέσα άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Εχω διαβάσει τα πάντα. Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμη και κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ!», τόνισε σε έντονο ύφος.

«Ημουν ο άνθρωπος που δούλευα μέχρι την τελευταία ημέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις συλλογικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό. Γι’ αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους. Οχι για μένα, αλλά για την ποιότητα της δημοκρατίας και τη δημοκρατία στην παράταξή μας», είπε η Έφη Αχτσιόγλου.

«Και για τον ίδιο λόγο ζητώ από τον συνυποψήφιό μου, Στέφανο Κασσελάκη, που έχει υποστεί κι αυτός ανοίκειες επιθέσεις στις οποίες από την πρώτη στιγμή, δημόσια, έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο βίντεο που θα με δείτε να μιλάω για τέτοια πράγματα. Μόλις με ξαναδείτε, σύντομα δηλαδή, θα με δείτε όπως ξέρετε. Να μιλάω για την ουσία της πολιτικής», κατέληξε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις