Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βούλα Πατουλίδου διάρρηξη: “Νιώθεις έναν βιασμό ψυχής”
ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα Πατουλίδου διάρρηξη: “Νιώθεις έναν βιασμό ψυχής”

"Υπήρχαν μόνο κάποια κοσμήματα, όχι μεγάλης αξίας, πολύ περισσότερο συναισθηματικής" είπε η Βούλα Πατουλίδου

Θύμα διάρρηξης η Βούλα Πατουλίδου, με άγνωστους δράστες να εισβάλλουν το Σάββατο το βράδυ στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΪ για τη περιπέτειά της: “Ήμασταν σε έναν γάμο και ξαφνικά μας ειδοποίησε ο γείτονας ότι το σπίτι γίνεται καλοκαιρινό και υπάρχουν “επισκέπτες” που δεν τους έχουμε προσκαλέσει. Μπήκαν μέσα και τα έκαναν γης μαδιάμ, ψάχνοντας πάρα πολλά πράγματα που πίστευαν ότι θα βρουν”. “Υπήρχαν μόνο κάποια κοσμήματα, όχι μεγάλης αξίας, πολύ περισσότερο συναισθηματικής. Όσοι έχουν ζήσει τέτοια κατάσταση λένε συνήθως ότι είναι σαν να σε βιάζουν. Δεν ξέρω πώς είναι ο βιασμός, ξέρω πως είναι να βιάζουν την ψυχή σου. Νιώθεις έναν βιασμό ψυχής!” περιέγραψε η Βούλα Πατουλίδου.

Σύμφωνα με όσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η χρυσή Ολυμπιονίκης, ένας γείτονάς της αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες και κάλεσε την Αστυνομία. “Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου.

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα” έγραψε μεταξύ άλλων. Πρόσθεσε ότι οι δράστες απενεργοποίησαν τον συναγερμό και έκοψαν το ρεύμα της κατοικίας. “Μας ρήμαξαν. Η λεία τους ήταν …συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα . Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών!!!” σημείωσε και ανέφερε ότι μετά το σοκ υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Η Βούλα Πατουλίδου δήλωσε ότι νιώθει εξοργισμένη με το περιστατικό, τόνισε ότι η χρονιά αυτή ήταν πολύ δύσκολη για την οικογένειά της και υπογράμμισε ότι η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει. “Έχω μάθει όμως στα δύσκολα να μη λυγίζω” κατέληξε στο μήνυμά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις