Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιώργος Βούλγαρης Λιβύη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου που σκοτώθηκε
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Βούλγαρης Λιβύη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου που σκοτώθηκε

Γιώργος Βούλγαρης Λιβύη: «Είναι και οι κόρες μου στον Στρατό, το μάθαμε από εκεί...»

Mε πνιχτή φωνή σήμερα το πρωί ο πατέρας του 27χρονου υπαξιωματικού Γιώργου Βούλγαρη που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στη Λιβύη μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τον αδικοχαμένο γιο του. «Καταπληκτικός ήταν. Ήταν και στο Σουδάν. Τι να σας πω για τη μνήμη του; Ότι έφυγε πρόωρα; Τι άλλο να πω; Έφυγε στα 27 του» είπε ο πατέρας του 27χρονου λυγίζοντας. «Τι παιδί ήταν; Τι άνθρωπος; Το πιο ήρεμο παιδί. Όχι επειδή ήταν δικός μου. Δεν υπήρχε πιο ήρεμος δεν είχε αντιδικίες ποτέ με κανέναν. Ούτε και εδώ. ».

Σε ότι αφορά τον Στράτο «δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του. Ειδικά για αυτό που έκανε, αυτό που ήταν σε αυτό το κομμάτι». «Ηταν παντρεμένος με σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεμένος ήταν. Ναι έχει τώρα τρία χρόνια. Αν υπήρχε κάποιο παιδάκι θα ήταν λίγο παρήγορο για μας και θα λέγαμε μεγαλώνουμε με το παιδί του».

Πώς έμαθαν για την τραγωδία και την εμπλοκή του γιου τους στο τροχαίο στη Λιβύη

Οπως είπε ο πατέρας του 27χρονου έχει ακόμη δύο κόρες, οι οποίες είναι και αυτές στο Στρατό. Μάλιστα έμαθε το τρομακτικό νέο από τη δουλειά της. «Επειδή είναι μέσα στο ΓΕΣ κάποιος της είπε από εκει, αλλά μου είπε ότι εν αρχή δεν το είπαν, ότι “έγινε ένα ατύχημα, αλλά να μην αγχώνεσαι”, μου λέει. “Μην τρομοκρατείσαι” μου λέει, “δεν είναι κάτι αυτό”. Μετά το βράδυ, το άκουσα στις ειδήσεις». Ο Γιώργος Βούλγαρης είναι ένα από τα πέντε θύματα του τρομακτικού τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη η ελληνική αποστολή στη Λιβύη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άτομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις