Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σπανούλης Gala: Λάμψη «αστέρων» στη Βουλιαγμένη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπανούλης Gala: Λάμψη «αστέρων» στη Βουλιαγμένη

Σπανούλης Gala: Συμπαίκτες και αντίπαλοι και προσωπικότητες από όλους τους χώρους τίμησαν τον Βασίλη Σπανούλη στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Το βράδυ της Κυριακής στο ΣΕΦ η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο7 προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη. Ο σύλλογος του Πειραιά έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για την γιορτή της οποίας θα ακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο πρόλογος της βραδιάς για τον Βασίλη Σπανούλη γράφτηκε όμως το βράδυ του Σαββάτου στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Στο gala που οργανώθηκε προς τιμήν του και ήταν όλοι εκεί για να του σφίξουν το χέρι και να τον συγχαρούν για όσα πρόσφερε στο μπάσκετ. Με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και φυσικα του Ολυμπιακού Με την Ελλάδα ανέβηκε στο 2ο σκαλί του κόσμου και στο 1ο της Ευρώπης και με τον Ολυμπιακό απλά άλλαξε την ιστορία του τμήματος μπάσκετ. Αποκτήθηκε το 2010 από τον Παναθηναϊκό και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε back to back κατακτήσεις της Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013.

Στο gala βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, o Σάσα Βεζένκοβ, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Πέρο Άντιτς, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης, ο Ντούσαν Βούκσεβιτς, ο Ράσο Νεστέροβιτς και φυσικά τα μέλη της φετινής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Επίσης οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, οι προπονητές Μίλαν Τόμιτς, Γιώργος Μπαρτζώκας, Ετόρε Μεσίνα,  Γιάννης Σφαιρόπουλος, Γιόνας Καζλάουσκας. Ακόμη ο CEO της Euroleague Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Στελέχη της ΚΑΕ και ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης. Εκεί ήταν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η υφυπουργός παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου και πολλοί ακόμη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις