Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σπανούλης Gala: Η στιγμή που βλέπει τον Βεζένκοβ και παθαίνει… πλάκα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπανούλης Gala: Η στιγμή που βλέπει τον Βεζένκοβ και παθαίνει… πλάκα!

Σπανούλης Gala: Ο Σάσα Βεζένκοβ ταξίδεψε από το Σακραμέντο για να βρεθεί στην βραδιά του Βασίλη Σπανούλη

Ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε την έκπληξη και ταξίδεψε από το Σακραμέντο στην Αθήνα για να είναι στο Gala του Βασίλη Σπανούλη.  Ο Βούλγαρος άσος των Κινγκς και πρώην του Ολυμπιακού έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής και χωρίς να ενημερώσει τον Σπανούλη εμφανίστηκε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης για να τον τιμήσει.  Την ώρα που ο Σάσα έκανε δηλώσεις στα κανάλια και αποθέωνε τον Σπανούλη εμφανίζεται ο Βασίλης και τον αγκαλιάζει! Με έκπληξη τον ρωτάει «Τι κάνεις εσύ εδώ;» και ο Σάσα του απαντά ότι πήρε άδεια.

Ο Βεζένκοβ ήταν στο Gala μαζί με την σύντροφό του, Νικόλ Ελευθεριάδου, που είναι διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του Βεζένκοφ για τον Σπανούλη

«Προσπαθούσαμε να το κρατήσουμε κρυφό, δεν μπορούσα να παραλείψω αυτή την εκδήλωση, ο Βασίλης είναι οικογένεια, έχουμε κρατήσει μία πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν του το είπα ούτε εγώ, ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και ευχαριστώ το Σακραμέντο που με άφησε για να μπορέσω να είμαι εδώ σε αυτή την όμορφη εκδήλωση».

Για το αν έμαθε κάτι από τον Σπανούλη: «Το πόσο σκληρά δουλεύει, το πόσο σκληρά δούλευε μέσα από τα χρόνια. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, μακάρι ο Θεός να με αξίωνε να ήμασταν και παραπάνω. Έμαθα το τι σημαίνει νικητής, έμαθα το πως να προσεγγίζεις να είσαι έτοιμος να είσαι νικητής, γιατί στο τέλος θέλει και λίγο τύχη. Αλλά το να είσαι προετοιμασμένος να είσαι νικητής, το να δουλεύεις σκληρά και να μην τα παρατάς ποτέ, ήταν σίγουρα από τα πολλά που έμαθα δίπλα στον Βασίλη». Για το “7” στο Σακραμέντο: «Εντάξει με τον Βασίλη μιλάμε καθημερινά, ήταν νομίζω κάτι που θα του άρεσε. Έχω και μία μπλούζα για αυτόν και σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις