Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάντρα Βουτσά για Κώστα Βουτσά: «Όταν θύμωνε ο πατέρας μου τρέμανε όλοι»
LIFESTYLE

Σάντρα Βουτσά για Κώστα Βουτσά: «Όταν θύμωνε ο πατέρας μου τρέμανε όλοι»

Σάντρα Βουτσά για Κώστα Βουτσά: «Μια φορά τσακωνόμασταν στο δρόμο, μας άκουσε όλη η Κηφισίας» θυμάται για τους καβγάδες τους - Δείτε το βίντεο

Για τις σχέσεις με τον Κώστα Βουτσά μίλησε η κόρη του, Σάντρα, σε συνέντευξή της την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.  Η Σάντρα Βουτσά βρέθηκε, μεταξύ άλλων, καλεσμένη στο «Στούντιο 4», όπου και είπε για τον πατέρα της: «Όταν θύμωνα τρέμανε όλοι. Ήταν πολύ δουλευταράς, πολύ τελειομανής στη δουλειά, επαγγελματίας. Στην πρόβα πήγαινε πρώτος απ’όλους και έφευγε τελευταίος, πάντα διαβασμένος και γενικότερα έτσι ήταν σαν άνθρωπος» ανέφερε αρχικά η Σάντρα Βουτσά για τον πατέρα της.

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στους καβγάδες που είχαν μεταξύ τους, λέγοντας: «Ήταν πολύ αυστηρός πατέρας. Και επειδή εγώ δεν τα… σήκωνα, επειδή μοιάζαμε πολύ σαν χαρακτήρες και δεν σήκωνα πολλά πολλά, τσακωνόμασταν συνέχεια, πολύ τσακωμό όμως». «Μια φορά τον είχα πάει σε ένα γύρισμα και τσακωνόμασταν στο δρόμο. Μας άκουσε όλη η Κηφισίας, γινόταν σφαγή, αλλά μετά όμως τα βρίσκαμε» θυμήθηκε τέλος, η Σάντρα Βουτσά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις