Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συγγνώμη Τσακαλώτου για Κασσελάκη: Έξαλλη και η Αυλωνίτου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγγνώμη Τσακαλώτου για Κασσελάκη: Έξαλλη και η Αυλωνίτου

Συγγνώμη Τσακαλώτου για Κασσελάκη: Σε ότι με αφορά να την πάρει πίσω ανέφερε η πρώην βουλευτής που στηρίζει με «νύχια και δόντια» την υποψηφιότητα Κασσελάκη

Δεν έχουν τέλος τα συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της εκλογής νέου προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η επίσκεψη Κασσελάκη στη Μακρόνησο πυροδότησε πλήθος αντιδράσεων με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να επιτίθεται στο συνυποψήφιό του και να ζητάει συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως είπε η επίσκεψή του «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης».

«Δεν εξουσιοδότησα κανένα Τσακαλώτο να ζητήσει συγνώμη εκ μέρους μου και σε ότι με αφορά να την πάρει πίσω!» έγραψε στην πλατφόρμα X η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου που υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αυτές είναι συμπεριφορές αυτών που έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ιστορία της Μακρονήσου. Φαίνεται ότι η αστική του αυτοπεποίθηση κάπου αρχίζει να χάνει..» ανέφερε επίσης η Ελένη Αυλωνίτου στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις