Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαρδής – Φιλοθέη Μωβ: Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου
LIFESTYLE

Βαρδής – Φιλοθέη Μωβ: Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου

Βαρδής - Φιλοθέη Μωβ: Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία -αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή στο Καλλιμάρμαρο

Τον εκνευρισμό του απέναντι στην τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, εξέφρασε ο Γιάννης Βαρδής, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε συνέχεια δηλώσεών της, με αφορμή τη μεγάλη συναυλία -αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή στο Καλλιμάρμαρο. Ο Γιάννης Βαρδής, σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εξήγησε τους λόγους που δεν προσκλήθηκε στη μεγάλη συναυλία η Χριστίνα Μαραγκόζη, η οποία ήταν η δεύτερη σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, ενώ αναφέρθηκε και στην επί χρόνια διαμάχη του με τη Φιλοθέη Μωβ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «την απεχθάνεται».

Υπενθυμίζεται ότι, αμφότερες οι δύο κυρίες είχαν προχωρήσει σε δηλώσεις μετά την πραγματοποίηση της συναυλίας στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, με τη μεν Χριστίνα Μαραγκόζη να αναφέρει ότι δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση, και τη δε Φιλοθέη Μωβ να σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι η συναυλία έγινε κατά παράβαση των επιθυμιών του αείμνηστου συνθέτη, τραγουδιστή και στιχουργού, ο οποίος «είχε αφήσει ευχή και κατάρα στα παιδιά του και στην οικογένειά του, αν μετά τον θάνατό του γινόταν γίνει κάποια συναυλία στο όνομά του».

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: Παντρεύτηκε τον πατέρα μου με δική μου υπογραφή, ενώ εκείνος δεν είχε αντίληψη

«Την κ. Μαραγκόζη συνειδητά δεν την κάλεσα στην τιμητική συναυλία, γιατί σε μία προσπάθεια που είχε κάνει ο πατέρας μου το 2006 δεν την κάλεσε ούτε ο ίδιος. Εγώ πορεύομαι με τις δικές του επιθυμίες», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής για την Χριστίνα Μαραγκόζη.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στις δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ, ο Γιάννης Βαρδής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. «Τι είπε η Μαρία Σκιντζή με το ψεύτικο όνομα; Ο Αντώνης Βαρδής δεν θα έλεγε ποτέ στα παιδιά του “ευχή και κατάρα”. Αυτό το φαντάστηκε η κυρία, που παντρεύτηκε τον πατέρα μου για τρεις μήνες με δική μου υπογραφή, ενώ εκείνος δεν είχε την αίσθηση του χρόνου και της αντίληψης. Θα έπρεπε να λέει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για αυτό που είχα κάνει τότε με την υπογραφή μου και να σωπαίνει», είπε αρχικά ο γιος του μουσικοσυνθέτη.

«Τις αποφάσεις για πράγματα του πατέρα μου τις παίρνω εγώ και η αδερφή μου, η κ. Φιλοθέη έχει το 25% του πνευματικού δικαιώματος, όχι του ηθικού. Άρα μπορεί να κουνάει το δάχτυλο, αλλά δεν μπορεί να επέμβει», συνέχισε.

”Αν με προσβάλλει θα κινηθώ νομικά”

«Από τη στιγμή που “έφυγε” ο πατέρας μου έχει αλλάξει πάρα πολύ η στάση της, είναι μία άλλη γυναίκα από αυτήν που είχαμε γνωρίσει. Αν με προσβάλλει θα κινηθώ νομικά, αλλά εγώ ξέρω πράγματα που είναι γραπτά, έχω γραπτά πράγματα. Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιότητα έχει αυτή η γυναίκα από τη στιγμή που είχε βγει πριν χρόνια και είχε πει ότι είχε παντρευτεί με τον πατέρα μου για τρία χρόνια, ενώ εγώ είχα βγει τότε με το χαρτί που έλεγε τρεις μήνες.

Μόνο από αυτό θα έπρεπε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι. Πάλι προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου, γιατί βγήκε λάθος στιγμή, μια βδομάδα μετά τη συναυλία. Θεωρώ ότι είναι συνειδητό», τόνισε ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος σε άλλο σημείο τη συνέντευξής του δεν δίστασε να πει στους δημοσιογράφους αναφερόμενος στη Φιλοθέη Μωβ ότι «Είναι μια γυναίκα που την απεχθάνομαι, δεν θέλω να την βλέπω μπροστά μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις