Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελόπουλος – Βαμβακούση γάμος: Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού μετά την είδηση ότι παντρεύονται
LIFESTYLE

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση γάμος: Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού μετά την είδηση ότι παντρεύονται

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση γάμος: «Έχω κάνει κάποιες πρόβες νυφικού» είπε η πρώην παίκτρια του «Survivor»

Η Δήμητρα Βαμβακούση πήγε να αγοράσει παπούτσια για τον γάμο, όταν τηλεοπτικό συνεργείο τη συνάντησε στο κέντρο της Αθήνας. Η κάμερα του «Super Κατερίνα» εντόπισε τη μέλλουσα σύζυγο του Γιώργου Αγγελόπουλου έξω από το μαγαζί, λίγες μέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αφού ευχαρίστησε τη ρεπόρτερ για τις ευχές, είπε αναφερόμενη στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτή την περίοδο: «Συμβαίνουν τόσα πράγματα στην Ελλάδα και λίγο με στενοχωρεί και θα ήθελα να κάνω κάποιες δηλώσεις πιο μετά, γιατί είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, αλλά η σκέψη μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους».

«Προτιμούμε να μιλήσουμε πιο μετά για αυτό, ας μείνουμε σε πιο επίκαιρα θέματα»

Την ίδια μέρα, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε και τους δυο μαζί και πάλι στο κέντρο της Αθήνας. «Έχω κάνει κάποιες πρόβες, όμως προτιμούμε να μιλήσουμε πιο μετά για αυτό» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.  Από τη δική του πλευρά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Μια χαρά το αποφασίζουμε γιατί για εμάς είναι σημαντικό, από κει και πέρα οι λόγοι είναι δικοί μας. Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ, αλλά όπως σας είπε και η Δήμητρα καλύτερα να μείνουμε στα επίκαιρα θέματα». Οι δύο πρώην παίκτες του «Survivor» παντρεύονται στις 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Το γεγονός γνωστοποίησε ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας ανεβάζοντας σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου του ζευγαριού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Σχετικά με τα επαγγελματικά τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμμετείχε στη φετινή σεζόν της σειράς «Η Γη της ελιάς» και δεν πήρε μέρος στο «Survivor All Star». Η Δήμητρα Βαμβακούση, με τη σειρά της, είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer, ενώ έχει παίξει σε πολλά διαφημιστικά κλιπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις