Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βισκαδουράκης Καρδίτσα – κακοκαιρία: “Καταστράφηκε το σπίτι μας”, λέει η σύζυγός του
LIFESTYLE

Βισκαδουράκης Καρδίτσα – κακοκαιρία: “Καταστράφηκε το σπίτι μας”, λέει η σύζυγός του

"Έχουν κατατραφεί τα πάντα. Ούτε αυτοκίνητο, ούτε σπίτι, ούτε ρούχα, ούτε παπούτσια. Δεν έχουν τίποτα" είπε η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη.

Τους κόπους μιας ζωής έχασαν οι γονείς της Κατερίνας Βισκαδουράκη. Η σύζυγος του ηθοποιού, Θανάση Βισκαδουράκη κατάγεται από τον Βλοχό Καρδίτσας, ο οποίος επλήγη ανεπανόρθωτα από την κακοκαιρία Daniel. Όπως είπε η ίδια, το πατρικό της σπίτι καταστράφηκε, με αποτέλεσμα να έχει φέρει τους γονείς της στην Αθήνα, αφού δεν έχουν πού να μείνουν. “Είμαστε στην Αθήνα, έφερα χθες τους γονείς μου εδώ. Δεν μπορούν να ζήσουν έτσι κι αλλιώς στο χωριό. Δεν έχουν τίποτα. Έχουν κατατραφεί τα πάντα. Ούτε αυτοκίνητο, ούτε σπίτι, ούτε ρούχα, ούτε παπούτσια. Δεν έχουν τίποτα. Καταστράφηκαν όλα” είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Super Κατερίνα” του Alpha. Τόνισε δε, ότι δεν μπορούν ακόμη να μπουν στο εσωτερικό της κατοικίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η καταστροφή είναι ολοκληρωτική.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της, λέγοντας ότι έχει χάσει και την επιχείρησή του. “Σε χρόνο μηδέν ο Δήμος Παλαμά πλημμύρισε. Ειδικά το χωριό μου, η Μεταμόρφωση είχε 5,5 μέτρα νερό. Καλύφθηκαν όλα τα χωριά” δήλωσε αρχικά. “Έχουμε τέσσερις εκλεγμένους βουλευτές από το κυβερνόν κόμμα στην Καρδίτσα. Πρέπει να βάλουν μεγάλη πλάτη, αν πονάνε τον τόπο τους. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Για μένα πρέπει τα χωριά αυτά να μεταφερθούν. Δεν γίνεται να ζήσουμε εκεί. Καταστραφήκαμε εφ’ όρου ζωής. Πώς θα ζήσουμε τώρα; Πού θα μείνουμε; Πρέπει να μας πει κάποιος τι θα γίνει, πώς θα ζήσουμε” πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις