Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Νόβα – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι»
LIFESTYLE

Τζούλια Νόβα – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι»

Τζούλια Νόβα - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είχε σχολιάσει και εμένα, το τι λάσπη έριξε...» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχολεί τις ψυχαγωγικές εκπομπές αυτή την περίοδο, με αφορμή την παρουσίαση του «Shopping Star» που ανέλαβε φέτος. Η Τζούλια Νόβα κλήθηκε να σχολιάσει το μοντέλο και παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα». «Είναι ακόμα η Ηλιάνα παρουσιάστρια; Δεν είναι του γούστου μου. Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι. Είχε σχολιάσει και εμένα χωρίς κανέναν λόγο. Το τι λάσπη έριξε σε εκείνη τη συνέντευξη… Έχει κακία μέσα της» είπε και ξέσπασε σε γέλια. Ακόμη, αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στον «Τροχό της Τύχης» και όπως είπε, έκλαιγε αρκετές φορές στα καμαρίνια και πάθαινε κρίσεις πανικού.

Έκλαιγα αρκετές φορές στα καμαρίνια

«Πολλές φορές όταν οι άνθρωποι σου κάνουν επίθεση και εσύ δεν αντιδράς, κάνεις πίσω οπότε μπορούσαν να με εκμεταλλευτούν, να με πατήσουν λίγο παραπάνω. Έκλαιγα αρκετές φορές στα καμαρίνια. Καταρχάς υπήρξε και μια φορά που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τα γυρίσματα. Αισθανόμουν απόλυτη πίεση, μου ερχόταν να λιποθυμήσω, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Προφανώς είχα κρίση πανικού».

Τέλος έκανε μια αναφορά και σε πρώην σχέση της. «Ένιωθα καταπιεσμένη στην προηγουμένη σχέση μου, δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. Με τον πρώην σύντροφό μου δεν μιλάμε. Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Μου είχε πει κάποιος ότι πρέπει να κοιμηθώ μαζί του για να πάρω εκπομπή» είπε η Τζούλια Νόβα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις