Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Αγγελόπουλος γάμος: Η αντίδραση της Ντορέττας Παπαδημητρίου
LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος γάμος: Η αντίδραση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Γιώργος Αγγελόπουλος γάμος: Ο πρώην νικητής του «Survivor» και η Δήμητρα Βαμβακούση θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στις 24 Σεπτεμβρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», όπου έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Η ηθοποιός και ο πρώην νικητής του «Survivor» ήταν ζευγάρι πριν από κάποια χρόνια. «Να ζήσουν και να είναι ευτυχισμένοι», ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας ανεβάζοντας σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου του ζευγαριού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.  Με αφορμή τον γάμο τους, ο πνευματικός του ζευγαριού, Δημήτρης Λουπασάκης, θα επιστρέψει Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, καθώς η κόρη του Ειρήνη Λουπασάκη είναι μαζί με τον γνωστό ποινικολόγο Αναστάσιο Ντούγκα, οι κουμπάροι στη γαμήλια τελετή.

Η γνωριμία και η σχέση του ζευγαριού

Το ζευγάρι εθεάθη μαζί για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2023 σε έξοδο στα μπουζούκια. Aπό τότε και οι δύο επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν να μιλήσουν για την ιδιωτική τους ζωή.  Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τους έχει καταγράψει σε δημόσιες εξόδους. Πιο πρόσφατα βρέθηκαν στα MAD VMA, στις αρχές Ιουλίου, όπου πόζαραν μαζί για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί. Ενώ σε κοινή τους συνέντευξη, στις αρχές Ιουνίου, είχαν μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία, αλλά και τη συνεργασία που κατέληξε σε σχέση. Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Πρωινό μας» και εξήγησε πώς προέκυψε η γνωριμία τους.

Πρώτη, η Δήμητρα Βαμβακούση δήλωσε: «Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό. Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος, που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο». Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι, μετά ήρθε και το διαφημιστικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις