Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κασσελάκης Μακρόνησος: Στηρίζει ο Καρανίκας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης Μακρόνησος: Στηρίζει ο Καρανίκας

Κασσελάκης Μακρόνησος: «Η Μακρόνησος ανήκει στον λαό γιατί οι αγωνιστές τότε ήταν αγωνιστές για τον λαό. Δεν ανήκει στα κόμματα της αριστεράς του σήμερα που σαπίζουν στον φετιχισμό τους»

Το βίντεο του υποψηφίου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, από τη Μακρόνησο, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, ειδικότερα εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρόκειται για ένα «ιερό» και ιστορικό μέρος. Σε αυτές τις αντιδράσεις ο Νίκος Καρανίκας σχολιάζει, μεταξύ άλλων, πως «ενόχλησε τους πανικόβλητους και τους αυτοαναφορικούς ιδιοκτήτες της ιστορίας. Καλά έκανε. Η Μακρόνησος ανήκει στον λαό γιατί οι αγωνιστές τότε ήταν αγωνιστές για τον λαό. Δεν ανήκει στα κόμματα της αριστεράς του σήμερα που σαπίζουν στον φετιχισμό τους».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα:

Ο σύντροφος Κασσελακης ανέδειξε προεκλογικά την πανλαϊκή αξια και σημασία της Μακρονήσου θέτοντας το ζήτημα της συνέχειας, της ενότητας και της εκπαιδευτικής αξίας στα σημερινά σχολεία. Ενόχλησε τους πανικόβλητους και τους αυτοαναφορικούς ιδιοκτήτες της ιστορίας. Καλά έκανε. Η Μακρόνησος ανήκει στον λαό γιατί οι αγωνιστές τότε ήταν αγωνιστές για τον λαό. Δεν ανήκει στα κόμματα της αριστεράς του σήμερα που σαπίζουν στον φετιχισμό τους, ούτε σε βουλευτές και ευρωβουλευτές που κόπτονται για τον λαό. Ο λαός προφανώς έχει ξεπεράσει τους δογματικούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις