Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πεζοναύτης ξαπλώνει και γίνεται γέφυρα: Ποιος είναι 41χρονος που έγινε viral
ΕΛΛΑΔΑ

Πεζοναύτης ξαπλώνει και γίνεται γέφυρα: Ποιος είναι 41χρονος που έγινε viral

Στη φωτογραφία φαίνεται ο πεζοναύτης που έχει ξαπλώσει στις λάσπες, για να πατήσουν πάνω του οι ηλικιωμένοι, που έχουν απεγκλωβιστεί με τα φουσκωτά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγκλονιστική είναι η φωτογραφία που “ανέβασε” στα social media ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, από απεγκλωβισμούς κατοίκων στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας. Άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων απεγκλωβίζουν, κουβαλάνε, μεταφέρουν και μοιράζουν ανθρωπιστική βοήθεια, απομακρύνουν λάσπες και φερτά υλικά, στήνουν πρόχειρες γέφυρες…

Στη φωτογραφία φαίνεται ο πεζοναύτης που έχει ξαπλώσει στις λάσπες, για να πατήσουν πάνω του οι ηλικιωμένοι, που έχουν απεγκλωβιστεί με τα φουσκωτά των Ενόπλων Δυνάμεων. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, πρόκειται για μόνιμο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετεί ως επιλοχίας στο 505 Τάγμα Πεζοναυτών της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖ “Μοράβας”) στον Βόλο. Είναι 41 ετών και πατέρας δύο παιδιών. Διακρίνεται από υψηλό φρόνημα και αίσθηση του καθήκοντος, έχοντας τελειώσει τα σχετικά “ειδικά σχολεία” που περνούν οι καταδρομείς.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ηλικιωμένη κυρία δεν ήταν η μόνη που πάτησε πάνω του για να απεγκλωβιστεί, αφού προηγήθηκαν και ακολούθησαν κι άλλοι ηλικιωμένοι, στην επιχείρηση που στήθηκε στο χωριό Κεραμίδι της Μαγνησίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις