Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Με στενοχωρεί που δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί»
LIFESTYLE

Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Με στενοχωρεί που δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί»

Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Να έχουμε ένα "Γερμανάκι"» συνέχισε σε δηλώσεις της

Για τη Ναταλία Γερμανού μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε και προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Mega Καλημέρα» για την παρουσιάστρια, η Μαρια Ιωαννίδου εξέφρασε μερικά παράπονα από εκείνη, ενώ τόνισε ότι δεν βρίσκονται και δεν έχουν πολλές επαφές. «Η Ναταλία είναι εργατική, έχει πάρει την εργασιομανία και μερική εξυπνάδα του πατέρα της. Αυτό που με στεναχωρεί είναι που η Ναταλία δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί. Να κάνουμε ένα “Γερμανάκι”» είπε αρχικά.

«Αγνώριστη, έχει μία μανία με τα φίλτρα»

«Δεν βλεπόμαστε με τη Ναταλία. Εγώ θέλω. Μάλλον δεν θέλει εκείνη. Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Σε πρόθεσή μου να συναντηθούμε δεν είδα ανταπόκριση. Δεν της έχω κάνει τίποτα, αν έχει εκείνη λόγο ρωτήστε την» συνέχισε στην ίδια συνέντευξη. «Της έστειλα το βιβλίο μου, σαφώς δικαιούμουν μία παρουσία του βιβλίου στην εκπομπή της. Δεν πρέπει να την απασχολώ και πάρα πολύ, θυμάται πώς με λένε;» τόνισε. Τέλος, η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε την αντίδραση της Μαρίας Ιωαννίδου, όταν είδε selfie φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού χωρίς μακιγιάζ. «Αγνώριστη, έχει μία μανία με τα φίλτρα» σχολίασε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις