Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαντόσα για Τσιτσιπά: Η Πάουλα αποκαλύπτει το χαρακτηριστικό που λατρεύει στον Στέφανο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαντόσα για Τσιτσιπά: Η Πάουλα αποκαλύπτει το χαρακτηριστικό που λατρεύει στον Στέφανο

Μπαντόσα για Τσιτσιπά: Σε βίντεο στο Tik Tok

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το US Open, μαζί με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα, ταξίδεψαν στην Ισπανία. Εκεί πέρασαν κάποιες μέρες με την οικογένεια της Ισπανίδας, η οποία και λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε στο Αμερικάνικο grand slam. Από την Ισπανία, ήρθαν στην Ελλάδα όπου και θα παραμείνουν τουλάχιστον για περίπου 10 μέρες. Ο λόγος είναι και η συμμετοχή του Τσιτσιπά στο Davis Cup όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία. Πλάι του θα είναι και η σύντροφός του, με την οποία περνά μέρες ξεκούρασης στην Βουλιαγμένη όπου η οικογένεια του Στέφανου έχει σπίτι.

Η Μπαντόσα δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την χώρα μας, χαρακτηρίζοντας την «παράδεισο» σε μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media. Μάλιστα, έχει μάθει να μιλάει και ελληνικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok η ορθοδοντικός που επισκέφθηκε μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αποκάλυψε και το χαρακτηριστικό που λατρεύει στον Έλληνα τενίστα. «Το χαμόγελό του», απάντησε με άψογα ελληνικά η Μπαντόσα και αυτός το έδειξε στην κάμερα!

@kapogianniorthodontics Paola Badosa and Stefanos Tsitsipas together at the dentist 😀! #tsitsipas #badosa # #dentist #orthodontist #smiletreatment #wtatennis #athens #ορθοδοντικος #αθηνα #perfectsmile #tiktok #tiktokviral #foryou #fy#fygreece #tennis ♬ Positive Vibes – Soundbeaver

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις