Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Στήριξη στους πληγέντες της κακοκαιρίας, ρυθμίσεις στις δανειακές υποχρεώσεις τους
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Στήριξη στους πληγέντες της κακοκαιρίας, ρυθμίσεις στις δανειακές υποχρεώσεις τους

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ενωση Τραπεζών προανήγγειλε μέτρα στήριξης στα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές των τελευταίων δύο μηνών. Αρχικά οι πυρκαγιές και τώρα η κακοκαιρία Daniel έχουν προκαλέσει αλυσίδα προβλημάτων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, και η ΕΕΤ, αποφάσισε να πάρει μέτρα στήριξης των νοικοκυριών, προχωρώντας σε νέες ρυθμίσεις σε όσους έχουν πληγεί. Οπως ανακοίνωσε, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις για να εξυπηρετηθούν για τις δανειακές τους υποχρεώσεις, με τις απαραίτητες ρυθμίσεις να γίνονται από τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζονται.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών

«Η Ελληνική Ενωση Τραπεζών, σε συνέχεια και της από 25 Ιουλίου 2023 ανακοινώσεώς της, γνωστοποιεί ότι οι Τράπεζες μέλη της θα στηρίξουν και πάλι, με κάθε πρόσφορο τρόπο, επιχειρήσεις και νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων δύο μηνών. Τα μέτρα θα εξειδικευτούν άμεσα από την ΕΕΤ και κάθε μέλος χωριστά.  Πολίτες και επιχειρήσεις, που επιθυμούν να υποβάλουν επείγοντα αιτήματα ιδίως σε σχέση με την εξυπηρέτηση των δανειακών τους υποχρεώσεων, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τις τράπεζες συνεργασίας τους.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις