Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Να πάμε πέρα από το σοκ και την ντροπή»
LIFESTYLE

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Να πάμε πέρα από το σοκ και την ντροπή»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Δεν πρέπει να συνηθίσουμε στο σοκ" υπογραμμίζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, το Σάββατο, προκειμένου να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου με αφορμή τη νέα σειρά «Στα σύρματα» της ΕΡΤ. Ασφαλώς, όμως, η γοητευτική πρωταγωνίστρια δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την προσωπική της θλίψη και τους προβληματισμούς για όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας.Ειδικότερα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξήγησε πως «δυστυχώς, επειδή είναι πάρα πολλά αυτά που συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο και δεν προλαβαίνουμε να σηκώσουμε κεφάλι, είναι όλο και πιο δύσκολο να πεις: «έλα πάμε λίγο τώρα να το γυρίσουμε». Ειδικά για εμάς που κάνουμε τηλεόραση, για εσάς που παρουσιάζετε αυτή την εκπομπή για εμάς που πηγαίνουμε σαν καλεσμένοι, συνέχεια κάτι συμβαίνει παράλληλα και είναι όλο και πιο δύσκολο. Δυστυχώς έχουμε κουραστεί, υπάρχει μια κούραση».

«Είναι και το ένα πιο τραγικό από το άλλο. Δηλαδή κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα συνειδητοποιήσεις. Και αυτό που έχει συμβεί τώρα με τις πλημμύρες και αυτό που συνέβη με το πλοίο και τον άνθρωπο, τον Αντώνη… Σοκάρεσαι, μένεις άφωνος. Πρέπει λίγο να πάμε πέρα από το σοκ και την ντροπή, να πάμε στην πράξη. Να δούμε λίγο πρακτικά κάποια πράγματα, πιο ενεργητικά να κάνουμε κάποια πράγματα»

“Δεν πρέπει να συνηθίσουμε στο σοκ”

«Παιδιά, εμένα σε όλο αυτό ξέρετε τι με αγχώνει; Μη τυχόν συνηθίσουμε. Για μένα αυτό είναι το χειρότερο» σχολίασε, με ειλικρίνεια, η Ζωή Κρονάκη για να αποκριθεί η καλεσμένη της ως εξής. «Όχι, δεν πρέπει να συνηθίσουμε στο σοκ. Όχι, όχι, όχι. Πάντως για μένα, επειδή έχω και τα παιδιά τα οποία είναι σε μια ηλικία των 18 και των 19 ετών, που βγαίνουν στη ζωή, από τις μεγαλύτερες ανησυχίες και σκέψεις μου είναι το πως μπορούμε εμείς οι γονείς να κρατήσουμε τα παιδιά σε έναν ρεαλισμό. Δηλαδή βλέπουν τι γίνεται, διαβάζουν, ταυτόχρονα όμως οφείλουμε να μην σκοτώσουμε και την ελπίδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις