Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διόδια Λάρισα – κακοκαιρία: Της ζήτησαν να πληρώσει για να πάει να πάρει φαγητό και νερό
ΕΛΛΑΔΑ

Διόδια Λάρισα – κακοκαιρία: Της ζήτησαν να πληρώσει για να πάει να πάρει φαγητό και νερό

Διόδια Λάρισα - κακοκαιρία: Αγανακτισμένη κάτοικος στο Σοφό καταγγέλλει ότι της ζήτησαν να πληρώσει διόδια για να πάει στην πόλη της Λάρισας να πάρει νερό και τρόφιμα.

Μετά τις καταγγελίες για αισχροκέρδεια στον Βόλο με τα εμφιαλωμένα νερά, κάτοικος στο Σοφό Λάρισας που έχει πληγεί από την κακοκαιρία Daniel, εξέφρασε την αγανάκτησή της, καθώς όπως υποστηρίζει τής ζήτησαν να πληρώσει διόδια, προκειμένου να μπορέσει να πάει στην πόλη της Λάρισας για να προμηθευτεί νερό και τρόφιμα. “Μου ζήτησαν να πληρώσω διόδια δύο φορές, τέσσερα και τέσσερα ευρώ, για να πάω να πάρω νερό για το σπίτι μου και για να έχω να τρώω” είπε η κα. Χριστίνα, δείχνοντας μάλιστα και τις αποδείξεις, στο βίντεο που ανήρτησε στα social media και το οποίο μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Mega.

“Είναι δυνατόν σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε, χωρίς να έχουμε στάλα νερό στα σπίτια μας, να μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα διόδια; Δηλαδή αυτό ξέρετε να το κάνετε; Για να μας φέρετε νερό και φαγητό δεν ξέρατε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ξέρατε από χθες ότι υπήρχε δρόμος και δεν κάνατε τίποτα να ενημερώσετε τον κόσμο να πάει να πάρει ένα πιάτο φαγητό. Υπαρχουν μικρά παιδιά, το ξέρετε; Σας ενδιαφέρει;” πρόσθεσε, εμφανώς ταραγμένη, αφήνοντας αιχμές για τον Δήμο Κιλελέρ.

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων της γυναίκας, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ανθή Βούλγαρη χαρακτήρισε “επιεικώς απαράδεκτο” το γεγονός ότι ζητείται η καταβολή διοδίων για τέτοιου είδους μετακινήσεις στις πληγείσες περιοχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις