Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φοίβος Δεληβοριάς – Κολοκοτρώνης: Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον παππού του
LIFESTYLE

Φοίβος Δεληβοριάς – Κολοκοτρώνης: Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον παππού του

Φοίβος Δεληβοριάς - Κολοκοτρώνης: «Του είχε πει ότι τρέχει σαν το Δεληβοριά, έτσι έμεινε το όνομα σε όλη την οικογένεια» αποκάλυψε

Μία άγνωστη ιστορία για το επίθετό του αποκάλυψε ο Φοίβος Δεληβοριάς το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εξήγησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά ότι δεν αστειεύεται όταν μιλά για την ιστορία του επιθέτου του. Όπως περιγράφει, το «Δεληβοριάς» προέκυψε από μια ατάκα του Κολοκοτρώνη στον παππού του.

«Λεγόμασταν Σταθόπουλοι. Ο παππούς μου όμως ήταν ο ταχυδρόμος που Κολοκοτρώνη. Μια μέρα του είπε να πάει ένα γράμμα σε διπλανό χωριό. Τότε έπρεπε να τρέξεις. Μετά από μισή ώρα τον βλέπει δίπλα του. Του λέει “ακόμα δεν έφυγες;”. Απαντά ότι πήγε το παρέδωσε και γύρισε. Και τότε ο Κολοκοτρώνης του απάντησε ότι τρέχει σαν το Δεληβοριά. Έτσι έμεινε το όνομα σε όλη την οικογένεια. Το κρατήσαμε, ήταν ωραίο» είπε αρχικά.

«Κι εμένα το πατρικό της μητέρας μου ήταν Γιουβαρλάκη, γιατί ο προπάππους ήταν κοντός και παχύς» πρόσθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Τέλος, ο Φοίβος Δεληβορίας εξήγησε και τι σημαίνει το επίθετό του. «Το “Δελή” σημαίνει τρελός. Τρελός βοριάς» είπε χαρακτηριστικά.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις