Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οικογένεια Αντώνη – Blue Horizon: «Λύγισε» η αδερφή του 36χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Οικογένεια Αντώνη – Blue Horizon: «Λύγισε» η αδερφή του 36χρονου

Οικογένεια Αντώνη - Blue Horizon: «Φάγανε λάχανο το μικιό - Θέλω η δικαιοσύνη να τους θάψει»

«Λύγισε» η αδερφή του αδικοχαμένου 36χρονου, Αντώνη Καργιώτη, που βρήκε φρικτό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά, όταν τον έσπρωξαν βίαια στη θάλασσα άτομα από το προσωπικό του Blue Horizon, ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε αυτό, με την ίδια να τονίζει πως αυτό που θέλει είναι οι υπαίτιοι «να σαπίσουν στη φυλακή». Η Ειρήνη Καργιώτη είναι συντετριμμένη καθώς έχασε το μεγαλύτερο στήριγμα της ζωής της, όπως είπε κλαίγοντας στο Mega, τον άνθρωπο που ήταν ο αδερφός και ο καλύτερος φίλος της. Συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου Αντώνη απαιτούν, όπως λένε, την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται, περιγράφοντάς τον ως έναν άνθρωπο χαμογελαστό, αισιόδοξο ακόμα και όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, επίμονο και εργατικό, πάντα στο πλευρό της οικογένειάς του, ώστε να μην λείψει τίποτα σε κανέναν.

Ο Αντώνης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, έκανε συχνά το ταξίδι Ηράκλειο-Πειραιάς και επέλεγε συνήθως το Blue Horizon, γνώριζε τα περισσότερα μέλη από το πλήρωμα του πλοίου και δεν είχε σημειωθεί ποτέ το παραμικρό επεισόδιο. Ζούσε στο Λασίθι με τις 2 αδερφές του, πρόσφατα είχαν χάσει τη μητέρα τους και ο Αντώνης είχε πάει στον Πειραιά για να «αποφορτιστεί», όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

«Φάγανε λάχανο το μικιό – Θέλω η δικαιοσύνη να τους θάψει»

Η αδερφή του 36χρονου είπε για το τραγικό περιστατικό: «Το έμαθα από τον αδελφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω; Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, να μην βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω», είπε. «Ταξίδευε συνέχεια, όποτε δούλευε, του έλεγα “μην πας θα σε φάνε λάχανο”, αυτοί φάγανε λάχανο το μικιό».

Ο κουνιάδος του Αντώνη, Βασίλης είπε για τον 36χρονο πως «ήταν το καλύτερο παιδί, με το γέλιο του, το τραγούδι του, γελάγαμε όλοι στη γειτονιά. Παντού δούλευε το παιδί, θέλω η δικαιοσύνη να τους θάψει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις