Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Imagine Dragons ΟΑΚΑ βροχή: Κύμα διαμαρτυριών για τη διεξαγωγή της συναυλίας
ΕΛΛΑΔΑ

Imagine Dragons ΟΑΚΑ βροχή: Κύμα διαμαρτυριών για τη διεξαγωγή της συναυλίας

Imagine Dragons ΟΑΚΑ βροχή: Πολλοί ήταν εκείνοι που παρότι είχαν εισιτήρια δεν κατάφεραν να πάνε, ενώ όσοι έφθασαν ταλαιπωρήθηκαν - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Οι Imagine Dragons πραγματοποίησαν κανονικά χθες (6/9) τη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ, υπό καταρρακτώδη βροχή, με αρκετές περιοχές της Αττικής να έχουν πλημμυρίσει. Έντονες ήταν οι αντιδράσεις σχετικά με το live που πραγματοποιήθηκε, καθώς είχε ηχήσει 112 σε όσους βρίσκονταν στην περιοχή αλλά και σε πολλά σημεία της Αττικής, με τη βροχή να είναι καταρρακτώδης. Η συναυλία ήταν σχεδόν sold out, καθώς επρόκειτο για την πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας, όμως επικρατούσαν πολλά ερωτήματα από τις προηγούμενες ημέρες αν, με την επικείμενη έλευση της κακοκαιρίας «Daniel», θα πραγματοποιούνταν το live. Η High Priority Promotions, η εταιρεία παραγωγής, είχε σπεύσει από προχθές (5/9) με αναρτήσεις της που ενημέρωναν το κοινό να αγοράσει εισιτήρια για μία από τις «καλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού», χωρίς να αναφέρει κάτι σχετικά με ακύρωση του live των Imagine Dragons, λόγω των δυσμενών συνθηκών που θα επικρατούσαν στην Αττική.

Παρ’ όλη την κακοκαιρία που έπληττε την Αττική από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (6/9), η εταιρεία παραγωγής ανέβασε μια φωτογραφία από το stage με ένα ουράνιο τόξο να διακρίνεται από πίσω, δίνοντας το στίγμα ότι το live θα γίνει κανονικά.

Imagine Dragons ΟΑΚΑ: Αντιδράσεις για την κανονική διεξαγωγή της συναυλίας των Imagine Dragons

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν για τη διεξαγωγή της συναυλίας των Imagine Dragons χθες το βράδυ (6/9) στο ΟΑΚΑ, με αρκετούς να μην κάνουν καν τον κόπο να πάνε λόγω της κακοκαιρίας που έπληττε της Αττική, ενώ υπήρχαν πολλοί που ξεκίνησαν υπό βροχή να κατευθυνθούν προς το Μαρούσι, αλλά λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων δεν τα κατάφεραν και επέστρεψαν πίσω. «Το 112 λέει “μην κυκλοφορείτε”, το ΟΑΚΑ λέει “η συναυλία θα γίνει κανονικά’, ο κόσμος βρέχεται και η συναυλία ακόμη τίποτε. Γιατί δεν ακυρώνεται να δώσουν πίσω τα χρήματα; Πού είναι ένας εισαγγελέας να επέμβει όταν το 112 λέει “μην κινείστε” και η διοργανώτρια λέει “ελάτε”;», έγραψε μια χρήστης του Τwitter, ενώ ήταν αρκετοί με παρόμοιες αναρτήσεις που τα βάζουν με την εταιρεία που διοργάνωσε το event παρά τις επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Παρ’ όλα αυτά, η συναυλία, όπως φαίνεται σε αρκετές αναρτήσεις στο Τwitter, είχε κόσμο, που έσπευσαν στο ΟΑΚΑ, με ομπρέλες, αδιάβροχα και κάθε λογής προστατευτικό, για να βραχούν όσο το δυνατόν λιγότερο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις