Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρκάς για Πειραιά: Το σκίτσο για την τραγωδία στο Blue Horizon
ΕΛΛΑΔΑ

Αρκάς για Πειραιά: Το σκίτσο για την τραγωδία στο Blue Horizon

Αρκάς για Πειραιά: Δεν χρειάζονται λόγια

Με το Blue Horizon να χάνεται στο πέλαγο και να αφήνει πίσω του κύματα από αίμα η σημερινή «Καλημέρα» του Αρκά.

O Aρκάς τιμά τον 36χρονο Αντώνη που πνίγηκε στον Πειραιά όταν τον έσπρωξαν οι υπάλληλοι του Blue Horizon και τον πέταξαν στη θάλασσα.

Δεν χρειάζονται λόγια για να μιλήσεις για τραγικά γεγονότα, ο Αρκάς τα λέει όλα με τα σκίτσα του.

Blue Horizon – Λύτρας: «Θα ισχυριστούν ότι ο Αντώνης Καργιώτης γλίστρησε»

Συνεχίζει να συγκλονίζει τη χώρα η τραγωδία με τον νεκρό Αντώνη Καργιώτη, που έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί. Οι τέσσερις συλληφθέντες θα απολογηθούν για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη το Σάββατο, καθώς το βράδυ της Τρίτης ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μετά την άσκηση των ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος.

Στον ύπαρχο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο – που είναι κακούργημα. Αντιμέτωπος με κακούργημα είναι και ο καπετάνιος του πλοίου για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Στα δύο άλλα μέλη του πληρώματος, η ποινική δίωξη αφορά σε συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. O καπετάνιος διώκεται με βάση τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που επίσης είναι κακούργημα ενώ οι ποινές που προβλέπονται για τα αδικήματα αυτά, είναι μέχρι ισόβια.

Τι απαντά ο Απόστολος Λύτρας για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 36χρονου, Αντώνη Καργιώτη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρει: «Θα δούμε τι θα πουν στην απολογία τους και θα πράξουμε τα δέοντα». Σχολίασε την πρώτη ανακοίνωση της εταιρείας, λέγοντας: «Μετά την ανακοίνωση έφυγαν άνετοι και ωραίοι. Υπάρχει θέμα και με το Λιμενικό. Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα γιατί δεν υπήρχε κανένας από το Λιμενικό. Η εταιρεία έχει ευθύνη για τους υπαλλήλους της». «Έχω πληροφορηθεί ότι θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξαν αλλά γλίστρησε στο νύχι της μπουκαπόρτας». Άλλωστε, αυτό είχε πει, μιλώντας στο Newsbomb.gr, ο δικηγόρος τους, Στέλιος Βουδούρης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις