Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αναγνωρίστηκε κι αναζητείται ο άντρας που κάρφωσε τη σύριγγα στην 26χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Αναγνωρίστηκε κι αναζητείται ο άντρας που κάρφωσε τη σύριγγα στην 26χρονη

Σοκ την Καισαριανή

Αναγνωρίστηκε και θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του άνδρα ο οποίος επετέθη με σύριγγα σε κοπέλα, η οποία περπατούσε αμέριμνη με μια φίλη της σε δρόμο της Καισαριανής. Οι εξελίξεις μετά την ταυτοποίηση του ατόμου, που όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είναι ραγδαίες και ελπίζεται ότι γρήγορα θα εκλείψει ο πανικός και άλλων γυναικών, που έχουν πληροφορηθεί τι συνέβη σε βάρος της 26χρονης κοπέλας.

Πέτρος Καρσιώτης

Του Πέτρου Καρσιώτη

Όλα δείχνουν ότι το άτομο κρύβεται μετά τον σάλο και τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση. Την ίδια στιγμή, η 26χρονη, έχει προχωρήσει σε μια σειρά από αιματολογικές εξετάσεις για να αποκλειστεί και η πιθανότητα να έχει μολυνθεί από το περιεχόμενο της σύριγγας. Η άτυχη κοπέλα παραμένει σε κατάσταση σοκ και περιμένει να συλληφθεί ο νεαρός, που την έβαλε στο στόχαστρο. Στην κατάθεσή της είδε και η ίδια το σχετικό υλικό από κάμερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον δράστη και ότι δεν τον είχε δει ποτέ στο παρελθόν.

Γεγονός είναι ότι ένα βίντεο ντοκουμέντο με το πρόσωπο του δράστη να φαίνεται καθαρά, οδήγησε τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, στην ταυτοποίηση του δράστη και πλέον αναζητείται για να συλληφθεί. Η επίθεση με την σύριγγα, έλαβε χώρα λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τρίτης, 29 Αυγούστου, όταν, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, ο άγνωστος δράστης άρχισε να την παρακολουθεί, την πλησίασε και της κάρφωσε στο πόδι, πάνω από τα ρούχα, μια σύριγγα η οποία περιείχε ένα λευκό υγρό.

Ο νεαρός τράπηκε σε φυγή, ενώ η άτυχη γυναίκα έφθασε γρήγορα στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε όλες τις προβλεπόμενες σ αυτές τις περιπτώσεις εξετάσεις και χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή στην κοπέλα, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην υγεία της. Το γεγονός ότι όσο παραμένει ελεύθερος είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επαναλάβει παρόμοια επίθεση, έχει εντείνει τις προσπάθειες των αστυνομικών να τον βρουν και να τον οδηγήσουν ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις