Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντορέττα Παπαδημητρίου γυμναστική: Η ηθοποιός κάνει pilates… τραγουδώντας Γιάννη Πάριο
LIFESTYLE

Ντορέττα Παπαδημητρίου γυμναστική: Η ηθοποιός κάνει pilates… τραγουδώντας Γιάννη Πάριο

Ντορέττα Παπαδημητρίου γυμναστική: «Ξέρουμε ότι θα είμαστε τόσο πιασμένες αύριο, που θα μας κοπεί το γέλιο», η λεζάντα της ανάρτησής της

Το πρώτο μάθημα pilates έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μετά από έναν μήνα διακοπές και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σχετική ανάρτηση. Μέσω Instagram, ανέβασε ένα βίντεο που καταγράφει την προσπάθειά της να κάνει τις ασκήσεις της στην ειδική κατασκευή, τραγουδώντας Γιάννη Πάριο! Στην αρχή του κλιπ, η ηθοποιός δείχνει τη δυσκολία της να προσαρμοστεί στις ασκήσεις μετά το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα τραγουδά και χορεύει το νησιώτικο «Χορέψετε, χορέψετε» μαζί με ακόμη δύο γυναίκες που βρίσκονται στον χώρο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε: «Πρώτη μέρα Pilates ,μετά από ένα μήνα διακοπές… Ξεκινήσαμε με κέφι… Ξέρουμε ότι θα είμαστε τόσο πιασμένες αύριο, που θα μας κοπεί το γέλιο. Μας αρέσει όμως. Αυτές είμαστε».

Οι διακοπές στη Σύρο

Τη Σύρο επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Στο παρελθόν υπήρξε αθλήτρια στίβου και έπειτα πέρασε στον χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια. Η ηθοποιός ανέβασε στιγμιότυπα από τα μπάνια και τις βουτιές της στην παραλία, τις βραδινές της εξόδους, τα γεύματα και τις βόλτες της. Γενικά, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να περνάει καλά στο νησί των Κυκλάδων, καθώς έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Η Σύρος στο μυαλό μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις